Base Tadaam

Base en Tadaam gaan samen in zee. Met een gecombineerd pakket wil de mobiele provider toetreden in de markt van TV & internet.

Advertentie

Vanaf maandag 15 februari genieten BASE-klanten met een abonnement van € 15, € 20, € 29 of € 40 die voor TADAAM (standaard of premium) kiezen een voordeel van € 5 op hun BASE-factuur.

De Belgische operator wil stap voor stap, op zijn eigen manier, toetreden tot de markt van de telecom bundels en is van plan zijn aanbod geleidelijk aan te passen en te verbeteren, afhankelijk van de behoeften van zijn klanten. Het aanbod is beschikbaar in het hele land, maar zal in eerste instantie alleen online te verkrijgen zijn.

Base & TADAAM

Om dit aanbod te ontwikkelen, heeft BASE ervoor gekozen om in te zetten op de kracht van zijn mobiele netwerk door de mobiele producten en diensten waaraan zijn klanten gehecht zijn te combineren met die van TADAAM.

TADAAM is een soort ‘spin-in’ die in 2019 binnen Telenet werd opgericht en die met succes een internet- en televisie-oplossing aanbiedt op basis van mobiele technologie (4G). BASE en TADAAM blijven echter twee afzonderlijke merken met hun eigen producten, verkoopkanalen, facturatie en klantenservice.

Om TADAAM optimaal te kunnen gebruiken, moet het 4G-bereik voldoende sterk zijn. Om dit na te gaan, heeft TADAAM de ‘TADAAM Positioning System’ app ontwikkeld. Zo kunnen klanten eerst het bereik meten voor ze TADAAM bestellen. Eens ze klant zijn, geeft de app ook de beste locatie voor de modem aan.  

Benieuwd naar Tadaam? Lees hier onze review!

Base Tadaam
Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here