Reviews

Een smartphone, een laptop, een robotmaaier, een beamer en ga zo maar door. Op TechPulse vind je een enorme lijst aan reviews. Ken je een leuk reviewproduct dat onze redactie zeker eens moet uittesten? Laat ons dat dan zeker weten!

Trek Fetch+ 4 review: dé vervanger van de auto?

We mochten met de Trek Fetch+ 4 op pad. Deze elektrische bakfiets, met genoeg ruimte aan boord voor kinderen en de boodschappen, zou volgens Trek dé vervanger van de auto kunnen zijn. Is dat ook zo?

OnePlus 12 review: meer dan prestaties alleen

De OnePlus 12 is het nieuwste vlaggenschip van OnePlus. Als een van de eerste smartphones met een Snapdragon 8 Gen 3-processor en uitgerust met een vierde generatie Hasselblad-camera’s, doet het merk nu al een gooi naar de beste smartphone van 2024.

Nacon Revolution 5 Pro review: “geschikt” voor PS5

Met de Pro Revolution 5 brengt Nacon een officiële PlayStation-controller uit die net wat anders biedt dan Sony’s materiaal. De anologe sticks staan namelijk gepositioneerd zoals op een Xbox-controller.

Navee S65C review: baanvast, maar veel te zwaar

Wie anno 2024 ergens probeert te geraken, wordt aangemoedigd om een mix van vervoersmiddelen te nemen. We worden aangemaand om de auto aan de P&R-zone te laten staan en verder stadsinwaarts te trekken met het openbaar vervoer of een deelmobiliteitssy

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business