Reviews

Een smartphone, een laptop, een robotmaaier, een beamer en ga zo maar door. Op TechPulse vind je een enorme lijst aan reviews. Ken je een leuk reviewproduct dat onze redactie zeker eens moet uittesten? Laat ons dat dan zeker weten!

Samsung OLED S95D review: streling voor het oog

De Samsung S95D is het absolute vlaggenschip van het merk voor 2024. Een hoogwaardig oledpaneel, met ondersteuning voor HDR10+ en een beeldverversing van 120 Hz, moet het visuele spektakel garanderen. We posteerden hem twee weken in onze zithoek.

Sonos Ace review: torenhoge verwachtingen waargemaakt?

Kan Sonos de verwachtingen voor zijn eerste draadloze hoofdtelefoon waarmaken? Het prijskaartje is in ieder geval typisch Sonos: voor 499 euro gaat de Ace over de toonbank. We vragen ons wel af voor wie de Ace bedoeld is.

Erazer Bandit P20 review: nette gaming-pc voor beginners

Niet elke gamer heeft de luxe om 3.000 euro te kunnen spenderen aan een game-pc. Kant-en-klare builds bieden dan uitkomst. Wij gingen na wat de Erazer Bandit P20, met zijn adviesprijs van 1.349 euro, zoal in huis heeft.

Orbea Diem 20 review: prachtfiets met gebreken

Met de Diem probeert Orbea de sportieve millennial aan te spreken die op zoek is naar een fraaie stadsfiets. De Diem 20 die onze testbank sierde mag er dan wel knap uitzien, maar kampt met iets te veel mankementen om hem daadwerkelijk aan te bevelen.

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals

Business