12 Onmisbare apps om mobiel te werken: Deel 3

Uiteraard heb je je smartphone altijd op zak. Maar wist je ook dat je tegelijkertijd een compleet kantoor bij de hand hebt?

1. Agenda

Doodle
Iedereen heeft een drukke agenda, dus een geschikt moment vinden voor een meeting is vaak een uitdaging. Niet met Doodle, waarbij alle genodigden handig zelf kunnen aangeven welke momenten kunnen, zodat er snel en gemakkelijk een geschikte datum geprikt wordt. Voor de echt drukbezette medemens, is er Doodle MeetMe, dat contacten laat zien wanneer je beschikbaar bent en hoe je het liefst gecontacteerd wilt worden.
 

2. Website

Google Analytics
Ongetwijfeld heb je een bedrijfswebsite, en misschien verkoop je zelfs online. Zeker in dat laatste geval wil je weten hoe jouw website het doet wat betreft bezoekersaantallen, conversieratio’s en meer van dat soort inzichten. Als je website werkt met Google Analytics – en die kans is heel groot – dan kan je met de gelijknamige mobiele app ook vanaf je telefoon de vorderingen van je website(s) opvolgen, en dit in real-time of op basis van historische data.
 

3. Communicatie

WhatsApp
Om mobiel te communiceren met je collega’s kan je kiezen uit een batterij aan chat-applicaties. Een van de populairste is WhatsApp. WhatsApp lijst alle contactpersonen op je smartphone op, en maakt het mogelijk om met ze te chatten, bellen en een videogesprek te houden via een wifiverbinding. Ideaal als je je in het buitenland bevindt en je je telefoonrekening wilt sparen.
 

4. Parkeren

4411
Een parkeerplaatsje betalen door het versturen van een sms is vandaag al goed ingeburgerd. Dat kan echter ook met een app, zoals die van 4411. De 4411-app helpt je parkeren in 32 Belgische steden, en biedt de mogelijkheid om een maandelijkse factuur te ontvangen van alle parkeerkosten.
 

 
//www.smartbiz.be/achtergrond/170418/12-onmisbare-apps-om-mobiel-te-werken-deel-1/
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business