Deals

15% extra tegoed met de iTunes Valentijnsdag-deal (deal verlopen)

Valentijn iTunes Gift Card
Gift box icon inside of a red folding heart shape on white background. Horizontal composition with copy space. Gift concept.
Of je nu jezelf of je valentijn een cadeau wil geven, wij hebben een hele mooie deal voor je.

Update 15/02/2021: deze Valentijnsdeal is verlopen.


Oké, een iTunes-kaart is misschien niet het meeste romantische cadeau, maar je zult er gegarandeerd iemand blij mee maken. 

Valentijnskorting 

Startselect heeft een heel mooie korting voor Valentijnsdag. Op 14 februari krijg je namelijk 15% extra iTunes tegoed wanneer je een cadeaubon aanschaft. Er zijn vaker kortingsacties voor 5% of soms 10%, maar 15% komt eigenlijk nooit voor. Doe er dus je voordeel mee. 

De voorwaarden voor deze actie zijn als volgt: 

● Inwisselen voor 28 februari

● Aanschaf alleen mogelijk op 14 februari 

● Je kunt geen fysieke spullen kopen met de gift card 

Waar kun je een iTunes-kaart voor gebruiken? 

Nou, bijvoorbeeld een romantisch album in de Apple Music store. De mogelijkheden zijn erg groot. Je kunt op verschillende platformen je kaart gebruiken en het aanbod is divers. In de App store en de Mac App store kun je de welbekende apps kopen met deze kaart. Als je dus altijd al dat ene spelletje wilde hebben of die handige app dan is deze kaart ideaal voor de aankoop hiervan. Ook zijn er vaak apps die gebruik maken van een abonnementsvorm waardoor Apple maandelijks kosten in kaart brengt. Een iTunes gift card kun je dus ook prima gebruiken om de maandelijkse kosten van je streaming service of Tinder-app te betalen. 

Naast apps kun je ook een breed aantal films, e-books, games en muziek met de kaart kopen in de iTunes store. Als je eenmaal weet wat je met de kaart kunt doen, wordt het moeilijk om te kiezen waar je het aan uit wil geven. Een paar voorbeelden: 

Films: een groot aanbod aan verschillende films, zowel nieuw als oud. De nieuwe film Tenet kun je bijvoorbeeld al voor €4,99 huren, of voor €13,99 kopen. 

Muziek: New releases zoals albums zijn hier te koop. Stream gemakkelijk de muziek van je favoriete artiesten via de Apple Music Store. 

E-books: Er is een breed aanbod aan e-books beschikbaar. Zo heb je altijd je favoriete boek in je broekzak. 

En, weet jij al wat je gaat doen? Ga je de kaart cadeau geven of koop je hem toch liever voor jezelf? Wat je plannen ook zijn, als je van plan was om een iTunes gift card aan te schaffen, dan is 14 februari het moment om dit te doen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business