Deals

Dealtip: Microsoft Office 2021 Windows/Mac voor 29,99 dollar

Office 2021
Op zoek naar een Office-pakket voor je Mac of Windows? Geniet nu van Office 2021 voor maar 44,99 dollar (levenslang, geen abonnement).

Microsoft Office 2021 is een duur product, dat weten we allemaal. Sinds enkele jaren biedt Microsoft zijn Officepakketten aan in de vorm van een abonnement. Je hebt al zo’n abonnement vanaf 69 euro per jaar onder de naam Office 365 Personal. In principe wil het bedrijf ook af van de naam ‘Office’. Het doel is om binnen afzienbare tijd een totaalpakket aan te bieden waar Office een onderdeel van zal zijn.

Heb je geen zin om veel geld te spenderen aan Microsoft Office voor Windows of Mac? Via Stacksocial is er deze week een aanbieding waarbij je voor 29,99 dollar levenslang toegang krijgt tot Office Home & Business voor Mac, of Office Professional Windows.

Office 2021
Office 2021

Microsoft Office 2021

Deze dealtip omvat twee versies: Office for Mac en Office for Windows. Het eerste betreft het Home & Business for Mac, voor Windows-toestellen gaat het om Office Professional. Beide pakketten kosten 29,99 dollar en kan je gemakkelijk vanuit België bestellen.

Na aankoop van het pakket krijg je een digitale code toegestuurd.

Het Office Home & Business pakket (Mac) bevat Microsoft Word, Excel, Powerpoint, Outlook, Teams en OneNote.

Het Office Professional pakket (Windows) bevat alle bovenstaande applicaties met toevoeging van Publisher en Access.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business