Deals

De beste sales bij Teufel nu in november!

Black Friday-deals bij Teufel
Het feestseizoen gaat van start en Teufel viert dat met een reeks straffe deals voor zijn radio's, speakers en hoofdtelefoons.

November is de maand van de koopjes. Van Singles Day, Black Friday tot Cyber Monday. Bij Teufel vieren ze Novembermania met gigantische prijsdalingen. Wij hebben voor jou alvast wat toppers opgelijst.

Begin je dag goed met de sound van de hifi-wekker RADIO ONE

Slaap je liever zonder smartphone naast je bed? Of word je graag wakker met je favoriete radiozender, alarm of je favoriete nummers via je telefoon? Dan is de Radio One echt iets voor jou.

Deze stijlvolle bluetooth DAB+/FM-wekkerradio heeft niet alleen een trendy minimalistisch design, maar is ook de meest krachtige speaker in zijn klasse. De bediening is daarbij ook intuïtief, dus makkelijk te vinden als je nog half slaapt of niets kan zien.

Ligt er nog iemand bij je in bed? Dan kun je zelfs twee afzonderlijke wekkers instellen met meerdere functies als eenmalige, dagelijkse, weekdag of weekendwekkermode en een sleeptimer (15 tot 90 min).

Je kunt het display dimmen en eveneens ook je mobieltje opladen via de usb ingang.

Nog nooit eerder zo voordelig: €99,99 i.p.v. €169,99!

Turn up the bass met de REAL BLUE NC

Ben je een echte muziekliefhebber en hou je meer van een koptelefoon dan oortjes? Of je wisselt graag af? Met de Real Blue NC ben je aan het juiste adres. Hij is comfortabel, gaat met ruisonderdrukking tot 41 uur mee en zonder deze functie zelfs tot 55 uur.

Je kunt hem met of zonder kabel gebruiken dankzij de Qualcomm® cVc™-technologie waardoor je draadloos kan bellen, skypen, facetimen en Google/Siri kan aanspreken in de beste geluidskwaliteit. Het maakt zelfs niet uit welk besturingssysteem je gebruikt.

Buiten een goede sound met warme bas is hij ook zeer comfortabel door de zachte, geventileerde en vervangbare oorkussens, wat wil je nog meer?

Nu met 43% korting: €129,99 i.p.v. €229,99!

Ga voor de classic look met de RADIO 3SIXTY

De Radio 3Sixty is gebaseerd op de looks van een klassieke radio maar dan met een modern tintje. Met deze digitale radio kun je naar 1000+ radiozenders via DAB+, internet of FM luisteren, ofwel streamen via Spotify, Amazon Music of je eigen favoriete channel via usb. Waar je hem ook plaatst, hij blijft zalig klinken.

Dankzij zijn Dynamore 360-gradensound en de downfire subwoofer, laat zijn warme bas je zeker niet in de kou deze winter. Ben je te lui om naar de radio te lopen, dan kun je zowel de afstandsbediening gebruiken of je bestuurt hem via de Teufel app op je smartphone.

Heb je nog een walkman of oude cd-speler liggen, dan kun je die ook via de AUX aansluiten, of gebruik de 3Sixty als wekker of powerbank. Opties genoeg.

Nu nog goedkoper: €249,99 i.p.v. €349,99!

Breng de disco naar je thuis met de ULTIMA 40 speakers

Teufel´s paradepaardje en als je ze zelf in huis hebt, weet je wel waarom. Ze klinken gewoonweg fantastisch en voor deze prijs-kwaliteitsverhouding zal je niet veel concurrentie vinden. De klantenreviews swingen de pan uit, van “een droom” tot “ik werd verliefd”. Dat laatste is er misschien wat over, maar je moet ze zelf maar eens horen.

De Ultima 40 geeft door zijn 3-kanaals systeem met twee krachtige woofers waarlijk mooie hoge en zuivere klanken weer terwijl de dubbel basreflexpoort voor een zalig warme bas zorgt.

De Ultima past op elke versterker/ AV-receiver en is ook in een uitgebreide versie met de Ultima 20 boekenplankspeakers, een center en subwoofer als surroundset voor je thuisbioscoop te verkrijgen.

Onvoorstelbaar voordelig: €299,99 i.p.v. €499,99!

Of haal de bioscoop in huis met de ULTIMA 40 Surround 5.1 Set

Heeft de Ultima 40 je interesse gewekt, maar je wil liever de surround versie? Lees dan verder.
Met de populaire 3-kanaals Ultima 40 speakers als front, de 2-kanaals Ultima 20 speakers voor het rearbereik, een centerspeaker en een sub lijkt het wel of je de hoofdrolspeler bent in de film. De speakers hebben een afneembare cover, die je naargelang je woonstijl kunt afnemen.
Of je nu naar muziek luistert, films kijkt of aan het gamen bent – een ding is zeker: met de sound zit het wel goed!

Extra voordelig nu: €699,99 i.p.v. €999,99.

Haal je cd collectie van onder het stof met de “all in one” MUSICSTATION

Heb je nog een collectie cd´s liggen die je graag nog eens beluistert, maar je wil geen hifi-tower of een hele audio setup plaatsen, dan ben je met deze compacte MUSICSTATION van Teufel aan het juiste adres. Dit “alles in 1 toestel” bied je naast een hoge kwaliteit cd-speler nog een radio, USB-poort, AUX in en koptelefoonaansluiting.

Luister je ook graag digitaal? Stream dan je favoriete nummers op Spotify, Deezer, Youtube, Apple music etc. via bluetooth 5.0 met aptX™ en AAC. Of ga opeens ontdekking in radioland met de FM-, internet- of DAB+ functie.

Ook niet mis: de Dynamore Ultra technologie, ontwikkeld door Teufel zelf, biedt een verbluffende surround sound via de zijwaarts gerichte luidsprekers en dat zonder extra surroundspeakers. Dat moet je horen!

Nu met 27% korting: €439,99 i.p.v. €599,99!

Dit artikel is geschreven door één van onze partners. Onze redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business