Deals

Maak kennis met Luminar Neo: de fotobewerkingssoftware die u tijd bespaart

Skylum Luminar Neo

Luminar Neo is de volgende generatie fotobewerkingssoftware, die AI gebruikt om tijd te besparen bij het bewerken van foto’s. Heeft u zich ooit afgevraagd hoeveel uren u kwijt bent aan het bewerken van foto’s, één voor één om ze naar een klant te sturen of gewoon om ze te publiceren of af te drukken? Luminar Neo is er om uw tijd te besparen, door gebruik te maken van AI-technologieën om uw fotobewerkingsprocessen te vergemakkelijken. Gebaseerd op een nieuwe engine is Luminar Neo de nieuwste software van Skylum, opvolger van Luminar AI en Luminar 4.

Luminar Neo gebruikt kunstmatige intelligentie om het fotobewerkingsproces te vereenvoudigen. AI tools als Power Line Removal of Sky Replacement, maken het onder andere mogelijk om vervelende en tijdrovende taken met één klik uit te voeren. Met Mask AI kunt u in één klik een persoon, een berg of een weg maskeren.

In tegenstelling tot andere software op de markt heeft Luminar Neo een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface waar u in enkele minuten aan kunt wennen. Er is geen leercurve voor Luminar Neo; zodra je de software opent heb je het gevoel dat je het kent en weet hoe je de beste resultaten krijgt met deze AI tools. Er zijn drie tabbladen aan de bovenkant van de pagina: catalogus, standaardinstellingen als je de standaardinstellingen wilt toepassen of je eigen standaardinstellingen wilt maken en bewerken waar je je foto’s kunt bewerken met de AI-tools.

Het team van Skylum analyseerde miljoenen foto’s om aan de behoeften van elke fotograaf tegemoet te komen en om software te maken die tijd bespaart terwijl het je foto’s eruit laat zien zoals je ze voor ogen had. Het is de beste fotobewerkingssoftware voor amateur- en professionele fotografen die zich bezighouden met portretfotografie, huwelijksfotografie, landschapsfotografie, straatfotografie, macrofotografie of welke andere typen fotografie dan ook. Met een uitgebreide lijst van tools gebaseerd op AI kun je de foto’s van je dromen maken.

Met prijzen vanaf 99 euro (89 euro voor de lezers van TechPulse met promocode NEOSHOOT) is dit de enige fotobewerkingssoftware die je nodig hebt voor je fotobewerking. Er is een gratis proefperiode van 7 dagen als je het wilt uitproberen. Klik hiervoor op onderstaande link:

Luminar Neo voor landschapsfotografie

Het overkomt alle landschapsfotografen: je maakt de perfecte opname maar bent niet tevreden met de achtergrond. Luminar Neo is er om uw fotografie naar een hoger niveau te tillen. U kunt de lucht eenvoudig veranderen met Sky AI en kiezen uit de lijst presets om een prachtige foto te maken. De lelijke achtergrond is met slechts een klik verwijderd. Sky AI verandert niet alleen de lucht, maar past ook de verzadiging van de foto aan aan de nieuwe lucht. Wat nog beter is? Als de nieuwe lucht bewolkt is en er is een meer, zullen de wolken perfect reflecteren op het meer.

Met Relight AI kun je de voor- of achtergrond van een foto opnieuw belichten. Het is een geweldig hulpmiddel voor zowel landschaps- als portretfotografie. Het hulpmiddel werkt als een virtuele zaklamp voor close-up portretten of groepsfoto’s bij evenementen. Verlicht de voor- en achtergrond afzonderlijk, verwijder halo’s van figuren en laat je onderwerpen er natuurlijk uitzien.

Skylum Luminar Neo - 2

Gummen is bovendien noodzakelijk voor elke landschapsfotograaf. Onder het gereedschap Gummen vindt u ook de knop Stroomdraden verwijderen om automatisch stroomdraden in uw foto te verwijderen en deze er prachtig uit te laten zien. Is uw lens vuil geworden? Gebruik de knop Stofvlekken verwijderen om automatisch alle stofvlekken in uw foto te verwijderen. Het is met slechts een klik verwijderd!

Accent AI is een ander krachtig hulpmiddel om je foto’s er prachtig uit te laten zien.

Voor professionele fotografen brengt Skylum een bundel van 7 extensies uit om fotobewerking te vereenvoudigen en je foto’s er beter uit te laten zien. Als u nog meer krachtige AI-tools nodig hebt, krijgt u die met de extensies voor Luminar Neo: HDR Merge, Noiseless AI, Upscale AI en Supersharp AI, AI Background removal, Focus Stacking die u helpen de perfecte foto te krijgen die u zocht. HDR Merge en Noiseless AI zijn al beschikbaar op Luminar Neo. De andere 4 uitbreidingen voor professionele fotografen zullen in november beschikbaar zijn en 1 laatste komt in december.

Luminar Neo voor portretfotografie

Portretfotografie is zo fascinerend! Maar als u de huidtextuur moet bijwerken, make-upfouten moet verwijderen, overbelichte gebieden moet verbeteren en rommelige achtergronden op 10 foto’s moet verwijderen, kan het ingewikkeld worden.

Met Luminar Neo kunt u uw onderwerp accentueren met bokeh in de nabewerking. Portrait BokehAI zorgt voor diepe en nauwkeurige controle over gloed, belichting en scherptediepte. Bovendien kunnen de helden van uw foto’s automatisch worden gemaskeerd met AI.

Retoucheren is ouderwets. Met FaceAI en SkinAI kun je in minder dan 5 minuten onvolkomenheden in de huid corrigeren en mooie gelaatstrekken accentueren. Verbeter ogen, irisvlekken, lippen en tanden en behoud de natuurlijke textuur – allemaal met schuifregelaars, niet met penselen en hectische fotobewerking zoals je dat kent uit andere software.

Luminar Neo prijzen

U kunt Luminar Neo krijgen als een jaarlijks of maandelijks abonnement, of als levenslange licentie.

Er zijn 3 opties om Luminar Neo te krijgen, afhankelijk van uw behoeften. De onderstaande deals zijn geldig tot 29 november 2022, 09:00.

  • Luminar Neo Explore Plan (jaarabonnement) – Luminar Neo: 89 euro (79 euro als u promocode SHOOTNEO gebruikt bij het afrekenen)
  • Pro Plan (jaarabonnement inclusief de Extensions-bundel): 99 euro (89 euro als u de promocode SHOOTNEO gebruikt bij het afrekenen)
  • Luminar Neo levenslange licentie (u kunt de Extensies apart kopen): 99 euro (89 euro als u promocode SHOOTNEO gebruikt bij het afrekenen

Dit artikel is geschreven door één van onze partners. Onze redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business