Deals

Geef een Clickx of Shoot-abonnement cadeau met kerst

Clickx en Shoot abonnement cadeau
Misschien voelt het nog niet zo, maar kerst is alweer om de hoek. Weet je nog niet welk cadeau jij je geliefde wil geven? Een abonnement op Clickx of Shoot is altijd een goed idee.

Chocolade, boeken, cadeaubonnen, kledingstukken: het zijn stuk-voor-stuk cadeaus die regelmatig onder de kerstboom te vinden zijn. Wil je eens afwisselen van zulke standaard cadeaus en weet je dat je geliefde (..of een van je vrienden of vriendinnen) kan genieten van verhalen over de digitale wereld of fotografie? Verras ze dan met een abonnement op Clickx of Shoot.

Met een abonnement op Clickx (12 keer per jaar) en/of Shoot (6 keer per jaar) lezen ze telkens over de meest recente technologische ontwikkelingen. Voor fotografen is Shoot bovendien het ultieme magazine om hun fotografieskills naar een hoger plan te tillen. Naast reviews laten experten in Shoot hun ervaringen met fotografie vloeien en vertellen ze je exact over hoe ze tot de ultieme foto’s zijn gekomen.

Clickx is daarbij een blad dat naast technologische ontwikkelingen ook vooral moet helpen om onze digitale wereld eenvoudiger te maken. Met tips, koopgidsen en achtergrondstukken is er voldoende stof tot nadenken. Het grootste computermagazine in België bestaat uit een mix tussen multimedia en telecom.

Leg Clickx of Shoot onder de boom

Een abonnement onder de kerstboom leggen? Klinkt als een pakje lucht geven. Daar hebben we nu voor tijdens de feestdagen een oplossing op gevonden. Bij elk abonnement voorzien we in een digitale cadeaubon die je kan afdrukken. Zo blijft je boom toch nog (fysiek) gevuld.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business