Deals

Dealtip: 50% korting op levenslange cloudopslag van Internxt

Internxt dealtip
© Internxt
Er loopt momenteel een erg aantrekkelijke deal bij Internxt, je krijgt maar liefst 50% korting op alle levenslange opties.

Als je cloudopslag zegt, denken veel mensen meteen aan Google Drive of OneDrive. Andere spelers zoals Internxt worden vaak vergeten.

Internxt is een Spaans bedrijf met kantoren in Valencia. Ze promoten zichzelf als “de veiligste cloudopslagprovider ter wereld”, een gedurfde uitspraak maar er blijkt wel degelijk iets van aan te zijn. Wat meehelpt is dat de opslagprovider onder Europees toezicht staat, en dus aan Europese wetgeving moet voldoen: inclusief de GDPR.

Wie dus liever wegblijft van Google, Apple of Dropbox en op zoek is naar een privacyvriendelijker alternatief kan Internxt zeker als alternatief overwegen. Het bedrijf stunt nu met een actie waarbij je 50% korting krijgt op alle levenslange abonnementen. Wat je dan krijgt bij die aanbieding? We hebben het hieronder voor je omlijnd.

Internxt Lifetime-deal

Zoals de naam suggereert biedt Internxt nu (tijdelijk) levenslange abonnementen aan. Kortom: je hoeft slechts één keer te betalen om ‘levenslang’ je data op te slaan bij het Spaanse bedrijf. Hoewel dat flink in de kosten kan lopen, valt dat met de huidige aanbieding best mee:

  • 2 TB levenslange cloudopslag kost 149€ (van €299)
  • 5 TB levenslange cloudopslag kost 249€ (van €499)
  • 10 TB levenslange cloudopslag kost 499€ (van €999)

Goed om te weten: Internxt garandeert dat gebruikers toegang krijgen tot alle extra functies die in de toekomst worden gelanceerd. De deal loopt tot en met 22 augustus. Wil je levenslang 2, 5 of 10 TB cloudopslag tot je beschikking hebben? Sla dan snel je slag.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business