Deals

Apple biedt opnieuw onderwijskorting en extra bon van €150

© Unsplash / Andrew Neel
Het academiejaar is nog niet begonnen, of studenten kunnen nu al profiteren van onderwijskortingen bij Apple.

Naar goede gewoonte biedt Apple dit jaar opnieuw onderwijskortingen voor wie een nieuwe laptop of tablet nodig heeft voor volgend collegejaar. Of je nu aan een nieuwe studie begint of aan je laatste jaar begint: alle studenten in het hoger onderwijs kunnen vanaf vandaag aanspraak maken op de aanbiedingen.

De actie loopt van 13 juli tot 23 oktober, en biedt studenten de mogelijkheid om hun nieuwe MacBook of iPad net iets goedkoper aan te schaffen – en meer. Niet alleen bespaar je op je toestel, tijdelijk krijg je bij je aankoop ook nog eens een waardebon van €150 als het toestel er voor in aanmerking komt. De aanbiedingen zijn te vinden in Apple’s Education Store – alle prijzen die je daar ziet staan zijn meteen met korting inbegrepen.

Koop je nog voor 23 oktober een nieuw Apple-toestel, dan kan je daar dus een waardebon van €150 mee verdienen. De onderwijsprijzen blijven echter het hele jaar door gelden. Sneuvelt er volgend jaar een laptop of tablet? Dan kan je als student een nieuwe in huis halen en van de onderwijskorting blijven profiteren.

Niet enkel toestellen

Apple biedt niet enkel korting op toestellen, maar ook op accessoires en Apple Care+. Met Apple Care+ verzeker je je toestel – zeker als je het vaak heen en weer reist tussen de campus kan het wel een goed idee zijn om zo’n verzekering te nemen.

Om het pakket aan cadeautjes af te ronden biedt Apple ook drie gratis maanden Apple Music en Apple TV+ aan. Dit zal je wel eerst moeten inschakelen. Lopen je drie maanden af? Dan wordt je automatisch overgezet op het studentenabonnement van Apple. Zo ben je zeker dat je geen cent te veel betaalt.

Korting voor studenten én medewerkers

Tot slot: het zijn niet enkel de studenten die aanspraak kunnen maken op de onderwijskortingen. Gaat je kind binnenkort studeren? Dan kan je als ouder ook perfect afrekenen. Docenten en andere medewerkers van onderwijsinstellingen kunnen ook aanspraak maken op de kortingen – op eender welk onderwijsniveau. Studenten moeten wel ingeschreven staan in het hoger onderwijs om aanspraak te kunnen maken op de promoties.

Uitgelicht artikel MacBook Pro Apple haalt Windows-games naar Mac

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business