Deals

Dealtip: 12 maanden TomTom Go voor €0,99

TomTom Go
© TomTom
Momenteel kan je een jaarabonnement op TomTom Go nemen voor slechts 0,99 euro. Met die navigatie-app omzeil je files en onnodige boetes bij flitspalen.

Voor wie TomTom Go nog niet kent: het is een navigatie-app voor op je telefoon. Qua uiterlijk doet de app erg denken aan de navigatieapparatuur van weleer, onder andere van TomTom zelf. Nu kan je dezelfde functionaliteit en hetzelfde gevoel dus ook laten projecteren op je smartphone. Het Go-jaarabonnement van TomTom kost normaal 19,99 euro. Via iBood kan je het abonnement nu voor slechts 0,99 euro afsluiten.

  • Goed om te weten: het gaat hier om de autoversie van TomTom Go. Vrachtwagenchauffeurs slaan de deal dus beter over (tenzij ze ‘m in een auto gaan gebruiken, uiteraard).

Functies van TomTom Go

Wat je allemaal krijgt voor 0,99 euro? Om te beginnen werkt TomTom Go met offline kaarten; je hoeft onderweg dus geen mobiele data te gebruiken. Raken die kaarten dan niet out-of-date? Ook daar is over nagedacht. De navigatie-ontwikkelaar stuurt namelijk wekelijks een update uit voor de kaarten in TomTom Go. Zo heb je dus steeds de laatste informatie over de wegen die je bezoekt.

Go biedt echter niet alleen navigatiedata. Tijdens je rit word je realtime op de hoogte gehouden van de verkeersinformatie op je route. Staat er file, dan zoekt de navigatie-app op een handige omleiding. Verder laat de app je ook niet in de kou staan bij flitspalen. Steeds als je in de buurt komt van een flitspaal, wordt dit op het scherm getoond en krijg je daar een melding van.

Werkt met je infotainmentsysteem

Gebruik je Android Auto of Apple Carplay in je auto? Daar werkt TomTom Go gewoon mee samen. Je hoeft enkel je telefoon in te pluggen om de navigatie van TomTom tevoorschijn te toveren.

Deal: TomTom Go voor 0,99 euro

Kortom: je krijgt best een flinke hoeveelheid functies voor slechts één euro. Wil je gebruikmaken van de deal, dan moet je er wel snel bij zijn. De deal is namelijk geldig tot dinsdag 19 september 23:59. Nadien betaal je weer gewoon de adviesprijs aan 19,99 euro per jaar.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business