Deals

Dealtip: Bose QuietComfort 45 voor €189

Bose QuietComfort 45 deal
© Bose
Momenteel koop je één van 's werelds beste ANC-hoofdtelefoons met 10% korting: de QuietComfort 45 van Bose kost nu namelijk slechts 189 euro.

Slechts één keer eerder daalde de prijs van de Bose QuietComfort 45 onder de 200 euro. Intussen is dat bijna een half jaar geleden. Voor degenen die sindsdien met smacht wachten op een goede deal van de ANC-hoofdtelefoons hebben we goed nieuws: er staat weer een stevige deal klaar. Tijdelijk, van dinsdag 10 tot woensdag 11 oktober, is de prijs van de hoofdtelefoon verlaagd tot 189 euro. Daarmee is de Bose een pak schappelijker geprijsd dan Sony’s directe concurrent. De Sony WH-1000XM4 kost immers nog 245 euro.

Wat heeft de QuietComfort 45 te bieden?

Met de QuietComfort 45 gaf Bose stilletjes opvolging aan het succes van de QuietComfort 35 (II’s). Jarenlang waren dat dé hoofdtelefoons met ruisonderdrukking. Hoewel Bose probeerde dat succes te herhalen met de Noise Cancelling Headphones 700, is dat nooit echt gelukt. De QuietComfort 45 moest dan ook het gat van de 35’s opvolgen. Ditmaal wel met enig succes: de ondanks het simpele ontwerp zijn de 45’s zeer populair, mede door het scherpe prijskaartje.

Uitgelicht artikel Techdeals van de Week header Dit zijn de beste TechPulse techdeals van de week

Dat ‘simpele ontwerp’ is intussen wel iconisch te noemen. Bose gebruikt dat namelijk al sinds jaar en dag: de QuietComfort 25 uit 2015 was één van de eerste hoofdtelefoons die dit ontwerp droeg. Wel is het ontwerp sindsdien verder verfijnd en is met name het draagcomfort verbeterd.

Uiteraard is ook steeds gesleuteld aan de ruisonderdrukking en modus voor omgevingsgeluid. ANC is nog altijd een sterk punt van de Bose-hoofdtelefoon. Dit stel je ook steeds in via de Bose Sound-app of de fysieke knoppen van de QuietComfort 45. Ten slotte beschikt de 45 over usb-c en stapte Bose, bij de release in 2021, over op Bluetooth 5.1.

Dealtip: QuietComfort 45 voor €189

Wat ons betreft is dit een deal die je niet mag missen. Daar zit wel één maar aan: het gaat om een Prime Member-deal. Je moet dus een Prime-abonnement afsluiten om van de deal te genieten. Dit abonnement kan je 30 dagen gratis uitproberen en daarna stopzetten. Zo kost dat je niets extra’s.

Klinkt het als een goede deal? Grijp dan direct je kans bij Amazon. De deal op de Bose QuietComfort 45 geldt nog tot woensdag 11 oktober, 23:59.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business