Deals

Dit zijn de beste Prime Big Deal Days-deals

Beste Prime Big Deal Days techdeals
© TechPulse
Tot en met 11 oktober zijn de Prime Big Deal Days aan de gang bij Amazon. Voor het gemak hebben we de beste techdeals voor je in een lijstje gegoten.

Twee dagen lang is het Prime Big Deal Days bij Amazon. De Big Deal Days zijn simpelweg twee dagen gevuld met de beste (tech)deals, exclusief voor Prime-abonnees. Zie het gerust als een opstapje naar Black Friday eind november. Mocht je voor die tijd al je inkopen willen doen: kijk dan zeker rond. Het dealassortiment bestaat uit elektronica, maar ook allerhande huishoudelijke artikelen. Je kan het zo gek niet bedenken of het valt wel onder het Big Deal Days-evenement.

Zoals gewoonlijk raden we je wel aan elke deal met lichte argwaan te bekijken. Soms zijn de ‘deals’ die Amazon opgeeft simpelweg te goed om waar te zijn. Of, anders gezegd: de korting die je krijgt is niet zo goed als ze je willen doen geloven. Dit heeft er onder meer mee te maken dat webwinkels – Amazon valt daar ook onder – hun prijzen verhogen in aanloop naar een dealfestijn. Zo kunnen ze tijdens het dealevent plots met lagere prijzen te koop lopen. Prijzen die dus niet écht lager liggen (dan het gemiddelde).

Tips voor de beste Prime Day-deals

Stap je het Prime Day-oerwoud in. Neem dan zeker onderstaande tips mee om de beste deals uit te zoeken. Bedenk uiteraard ook steeds of je er wel geld voor hebt én of je een product werkelijk nodig hebt.

 • Wat was de adviesprijs van het product, en hoeveel goedkoper is het nu;
 • Zijn er cashback-acties in plaats die de prijs verder omlaag drijven – zo ja, geldt dit ook voor de winkel waar je het product zou willen aanschaffen;
 • Hoeveel kost het product bij andere retailers (Amazon, bol.com, Coolblue, Mediamarkt, etc.);
 • Wanneer is het product uitgebracht: een ouder product is bijna altijd goedkoper, maar heeft niet altijd de voorkeur. Zeker bij apparaten als laptops, telefoons en televisies is de leeftijd van belang.

Dit zijn de 7 beste deals van Prime Big Deal Days

 1. Bose QuietComfort 45
 2. Samsung 990 Pro 2 TB (met koelblok)
 3. Sony LinkBuds S
 4. Anker-opladers en -powerbanks
 5. Nothing Phone (1)
 6. Netgear Orbi 6 (RBK762-100EUS)
 7. ASUS Vivobook S17

Bose QuietComfort 45 – van 209 voor 189

QuietComfort 45
© Bose

Het iconische QuietComfort-ontwerp blijft ook met de QuietComfort 45 behouden. Voor degenen die nogal eens het vliegtuig pakken is dit een ideale hoofdtelefoon – de ANC-prestaties van de over-ear hoofdtelefoon zijn gerust ijzersterk te noemen. De fysieke knoppen maken het bovendien net iets gemakkelijker om de over-ears te bedienen. Voor het bedienen kan je overigens ook de Bose-app voor Android en iOS gebruiken.

Samsung 990 Pro 2 TB (met koelblok) – van 184,90 voor 151,99

990 Pro 2 TB
© Samsung

Heb je een PS5 in huis staan en wil je meer opslag toevoegen? Dat kan met de Samsung 990 Pro 2 TB. De heatspreader maakt dat de SSD ook geschikt is om in de behuizing van de PS5 gebruikt te worden. Ook als je hem niet voor een PS5 gebruikt, heb je een perfecte koop aan Samsungs 990 Pro. Hij haalt immers leessnelheden tot 7.450 MB/s, waardoor programma’s zonder vertraging starten en laden. Schrijven doet de SSD met maximaal 6.900 MB/s.

Sony LinkBuds S (WF-LS900) – van 125 voor 116,99

Sony LinkBuds S
© Sony

Voor fans van Sony in-ears die de prijzen wat hoog vinden, heeft Sony een nieuwe productreeks: de LinkBuds. De LinkBuds S hebben een uniek ontwerp, komen met ANC, zijn IPX4-waterbestendig en wegen slechts 4,8 gram. Daarmee zijn het één van de lichtste draadloze oortjes ooit.

Anker opladers en powerbanks – allerlei (lagere) prijzen

Anker powerbank
© Anker

Wie op zoek is naar een (multipoort)oplader of een powerbank, moet zeker eens langsgaan bij de Prime Big Deal Days. Met name Anker heeft veel laders en powerbanks in de korting. Zo betaal je nu slechts 49,99 euro (normaal 65,99 euro) voor een 26.800 mAh-powerbank met drie usb-poorten en een dubbele Micro-USB-input. Onderdeel van de deals zijn ook powerbanks met laadvermogens van 140– en 200 watt. Met andere woorden: er is heel wat om te bekijken en wij konden geen keuze maken.

Nothing Phone (1) – van 359 voor 329

Nothing Phone (1)
© Nothing

Hij is er nog, de Phone (1). Wel is de voorraad vermoedelijk enigszins beperkt. Desalniettemin koop je een vlotte telefoon met een unieke uitstraling. Bovendien is de schil zo goed als stock Android: je hebt dus geen last van overbodige apps of een zware softwarelaag. Het model dat momenteel in de schijnwerpers staat bevat 128 GB opslag en 8 GB RAM.

Netgear Orbi 6 (RBK762) – van 439 voor 331,55

Orbi 6 AX5400
© Netgear

Netgears Orbi-serie staat intussen synoniem aan vlot internet. Dat is niet anders met de Orbi 6. In dit geval gaat het om een kit met twee Orbi 6-stations, geschikt voor Wi-Fi 6 (AX5400). Deze set is meer dan vlot zat voor high-res videostreaming en biedt voldoende connectiviteit voor huishoudens met veel wifi-apparatuur. De Orbi’s bieden verder een dekking tot 350 vierkante meter. Vind je 331 euro nog iets té duur? Kijk dan zeker naar TP-Links Deco X50-serie, die nu 239 euro kost (normaal 299 euro).

ASUS Vivobook S17 – van 718,52 voor 574,71

ASUS Vivobook S17
© ASUS

ASUS’ Vivobook S17 is een ideale 17-inchlaptop voor school- en thuisgebruik. Het hart van de laptop is een Intel Core i5-1135G7. Dat is zeker niet de nieuwste processor maar tegelijk is hij vlot zat voor alledaagse (school)taken. De laptop beschikt verder over 8 GB RAM, 512 GB opslag (PCIe-SSD) en is voorzien van een Frans AZERTY-toetsenbord.


Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business