Deals

Wees de feestdagen voor: Sonos pakt nu al uit met knalprijzen

Korting op Sonos
©Sonos
Geniet nu al van vroegtijdige Sonos-deals en tover je woonkamer om tot je persoonlijke thuisbioscoop.

De herfst en winter brengen niet alleen gezelligheid, maar ook lange avonden binnenshuis en de behoefte aan warmte en vermaak. Wat is er beter dan jezelf onderdompelen in een wereld van prachtig geluid en visueel spektakel? Terwijl de bladeren vallen en de temperaturen dalen, is het de perfecte tijd om je woonkamer te transformeren in een comfortabele oase van entertainment.

Sonos bied je de kans om nu al je eigen thuisbioscoop te creëren zonder de bank te breken. Van 27 tot 29 oktober lopen er deals op allerlei homecinema-sets van Sonos.

Bespaar op bundels van Sonos

Terwijl velen wachten tot de feestdagen voor geweldige deals, is Sonos nu al in actie gekomen. Zo kun je niet alleen na de feestdagen genieten van je eigen thuiscinema, maar ook al van tevoren.

Sonos maakt het mogelijk om een meeslepende bioscoopervaring naar je huis te brengen, en dit zonder de complexiteit van kabels en ingewikkelde installaties. Door de draadloze connectiviteit en gebruiksvriendelijke bediening kun je binnen enkele minuten genieten van een verbluffend geluidssysteem in je eigen woonkamer, waardoor Sonos een geweldige keuze is voor liefhebbers van hoogwaardig home entertainment.

Sonos Arc bundel
Sonos Arc, 2x Era 300 en Sub G3 ©Sonos

Met de meest voordelige bundel realiseer je een besparing van maar liefst 440 euro. Deze bundel met de Sonos Arc biedt een complete 5.1 surround-opstelling voor jouw home-entertainmentsysteem. Inbegrepen zijn een soundbar, een subwoofer en twee draadloze achterspeakers, wat zorgt voor een meeslepende audiobeleving vanuit alle hoeken van de kamer.

Zowel de soundbar als de achterspeakers zijn uitgerust met Dolby Atmos-technologie. Dit betekent dat de geïntegreerde omhooggerichte speakers het geluid via het plafond naar je luisterpositie sturen, waardoor je favoriete films en series een extra ruimtelijke dimensie krijgen. De krachtige subwoofer voegt diepte toe aan zowel muziek als films, waardoor je niet alleen de bas hoort, maar ook voelt.


Denk je niet alle producten nodig te hebben? Dan kan je zelf je eigen set samenstellen en zo misschien nog wat goedkoper af te zijn.

Ook goedkopere opties

Het fijne aan Sonos is dat er opties zijn voor elk type van woonkamer. Lijkt bovenstaande bundel wat te groot voor je setup? Kijk dan eens naar bundels met de Sonos Beam of de Sonos Ray. Die zijn wat kleiner, en dus ook goedkoper.

238 euro korting op budget home cinema-set met Sonos Beam

Met de Sonos Beam, inclusief 2x Era 100 speakers en de Sub Mini, geniet je van een uiterst gedetailleerde geluidsweergave en een krachtige bas.

Budget Sonos home cinema
Sonos Beam, 2x Era 100 en Sub Mini ©Sonos

Deze bundel bestaat uit een relatief kleine soundbar, twee luidsprekers en een compacte subwoofer. Ondanks zijn compacte afmetingen, versterkt de Sub Mini de basweergave van de soundbar, waardoor de diepe tonen nog indrukwekkender worden. Je kunt een authentieke surround sound-ervaring creëren door de luidsprekers als achterluidsprekers in te zetten.

Ondanks het compacte formaat van deze set, weet het toch een ruimte te vullen met diepe bas en ruimtelijk geluid.

160 euro korting op Sonos Ray met subwoofer

De Sonos Ray is ideaal voor in de slaapkamer of voor woonkamers met kleine televisie. Het is de kleinste soundbar van Sonos, maar ook de goedkoopste.

Sonos Ray
Sonos Ray en Sub Mini ©Sonos

Heb je een kleine tv of wil je een soundbar in je slaapkamer? Dan is een bundel met een Sonos Ray misschien de slimste keuze.

Als je kiest voor de Sonos Ray + Sub Mini, bespaar je tot €160. Indien gewenst, kan je er ook nog achterspeakers aan toevoegen voor het ruimtelijk geluid.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business