Deals

De beste VPN-deals in december 2023

VPN-deals december
© Petter Lagson, Unsplash
Met de constante dreiging van cybercriminaliteit, online beperkingen en het belang van privacy, wordt een betrouwbare Virtual Private Network (VPN) een essentieel hulpmiddel voor internetgebruikers.

Tijdens de feestmaand december kom je aan alle kanten kortingen tegen, waardoor het een gunstig moment is om een VPN-abonnement af te sluiten. We lijsten hieronder de beste VPN-deals van deze maand op.

De beste VPN-deals

VPN-dienstAantal ServersAantal apparatenLaagste prijs per maandAanbieding
NordVPN5000+Max. 6 tegelijk€3,7965% korting en 3 maanden gratis
Surfshark3200+Onbeperkt€1,9982% korting en 4 maanden gratis
PIA VPN3300+Max. 10 tegelijk€1,9981% korting en 2 maanden gratis

NordVPN: 65% korting en 3 maanden gratis

NordVPN is een van de populairste VPN-diensten. Ze staan bekend om hun snelheid, beveiliging en privacybescherming. Bovendien is NordVPN ook een betrouwbare streaming VPN, waardoor je toegang krijgt tot de internationale bibliotheek van Netflix en andere streamingdiensten. 

NordVPN mag dan wel iets meer kosten, als je op zoek bent naar een betrouwbare VPN-dienst die je niet snel in de steek zal laten is NordVPN een uitstekende keuze. 

Je krijgt tot 65% korting, en de laagste prijs per maand is momenteel €3,79. Bij het afsluiten van een tweejarig abonnement krijg je ook nog eens een Amazon-cadeaubon.

Surfshark: 82% korting en 4 maanden gratis

In tegenstelling tot andere premium VPN-diensten, kan je bij Surfshark een onbeperkt aantal apparaten toevoegen aan 1 account. Dit maakt Surfshark de beste optie voor gezinnen of gebruikers met veel apparaten.

Je krijgt tot 82% korting en 4 maanden gratis bij een abonnement van 2 jaar. De prijs begint bij €1,99 per maand.

Private Internet Access: 81% korting en 2 maanden gratis

PIA staat garant voor anonimiteit en privacy met hun strikte geen-logbestandenbeleid. Bovendien omvat hun netwerk van servers wereldwijd een indrukwekkend aantal locaties, waardoor je toegang hebt tot geo-beperkte inhoud en veilig kunt browsen, waar je ook bent. 

Met een korting van 81% en 2 maanden gratis bij een abonnement van 2 jaar, biedt PIA een voordelige optie voor gebruikers die op zoek zijn naar een hoogwaardige VPN-dienst zonder de bank te breken. Ook bij PIA beginnen de prijzen bij €1,99 per maand. 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business