Deals

Dealtip: OtterBox 15.000 mAh powerbank met 27% korting

OtterBox Powerbank dealtip
© OtterBox/TechPulse
De OtterBox Powerbank 15.000 mAh is momenteel met 27% korting verkrijgbaar en kost nog slechts 34,99 euro. De powerbank kan je smartphone met maximaal 18 watt opladen.

De voorjaarsvakantie ligt weer in het verschiet en dat betekent dat we straks weer gezamenlijk lange ritten richting de Alpen (en andere wintersportgebieden) zullen maken. Onderweg wil je uiteraard niet met een lege batterij komen te zitten. Moderne auto’s bieden hiervoor steeds vaker USB-aansluitingen of zelfs draadloze laders. Heb je een ouder model voor de deur staan, dan moet je het nog doen met de sigarettenaansteker, die gebruikt kan worden om accessoires van stroom te voorzien. Voor de kinderen op de achterbank is dat niet bepaald een ideale oplossing. Een powerbank, zoals de OtterBox 15000 mAh, is dan wellicht de gemakkelijkere oplossing.

Ideaal is dat ze ook steeds goedkoper en sneller worden. De 15000 mAh-powerbank van OtterBox is nu bijvoorbeeld in de aanbieding voor 32,79 euro. Wat de snelheid betreft: de powerbank kan via zijn twee usb-aansluitingen 18 watt leveren. Ideaal is dat de OtterBox Powerbank 15000 mAh je smartphone ook draadloos kan opladen – dit is gemaximaliseerd tot 10 watt.

Specificaties OtterBox-powerbank

Op de OtterBox-powerbank tref je twee poorten aan, waarvan een USB-A- en een USB-C-aansluiting. Ze ondersteunen allebei 18 watt-snelladen. Om dit via de USB-A-aansluiting te behalen, moet je wel een Quick Charge 3.0-apparaat aansluiten. Veel telefoons ondersteunen die laadstandaard.

Draadloos laden gaat wel iets minder snel en wordt afgekapt op 10 watt. Volgens OtterBox kan je de powerbank met maximaal 18 watt opladen – dit gaat enkel via de USB-C-poort. Hieronder vind je nog enkele details van de powerbank:

  • Capaciteit: 15.000 mAh
  • Smartphoneladingen: 3 tot 4
  • Formaat: 10,8 x 17,7 x 3,2 cm
  • Gewicht: 416 gram
  • Kabel meegeleverd: nee

Deal: pak 27% korting op de powerbank

De OtterBox-powerbank is tijdelijk met korting verkrijgbaar bij bol.com en kost nu €32,79. Keuze uit kleuren heb je niet. De OtterBox Powerbank 15000 mAh komt in slechts één kleur: grijs.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business