Deals

Dealtip: Microsoft Office én Windows 11 Pro tijdelijk spotgoedkoop

Microsoft dealtip
© StackSocial
Je kan momenteel Microsoft Office Professional Plus 2019 en Windows 11 Pro spotgoedkoop in huis halen. Wees er wel snel bij, want de aanbieding is tijdelijk!

Ben je op zoek naar een voordelige manier om Microsoft Office of Windows 11 Pro aan te schaffen? Je kan beide softwarepakketten nu tegen een wel heel scherpe prijs verkrijgen.

Microsoft Office Professional Plus 2019 voor nog geen €40

Als je op zoek bent naar efficiënte en betrouwbare kantoorsoftware, dan is de kans groot dat je al eens keek naar Microsoft Office, maar dat de prijs je wellicht deed aarzelen.

© Microsoft

Heb je geen zin om veel geld te spenderen aan Microsoft Office? Via StackSocial is er deze week een aanbieding waarbij je voor 39,99 dollar (omgerekend ongeveer 36,90 euro) levenslang toegang krijgt tot Microsoft Office Professional Plus 2019. Je hangt dus niet vast aan een abonnement, maar het officepakket behoort dan gewoon tot je Microsoft-account.

Windows 11 Pro voor minder dan €30

Als je een laptop of pc aankoopt, wordt deze vaak geleverd met de Home-editie van Windows. Deze versie mist enkele handige functies die enkel beschikbaar zijn met de Pro-editie van Windows.

© Microsoft

Je kan nu jouw PC upgraden naar Windows 11 Pro met een aanzienlijke korting. Je betaalt dan slechts 29,97 dollar (omgerekend ongeveer 27,65 euro).

Als bundel nog goedkoper

Wil je nog meer besparen? Er is ook een optie om zowel Microsoft Office als Windows 11 Pro als bundel aan te schaffen, waardoor je slechts ongeveer 50 euro betaalt voor beide softwarepakketten.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business