Deals

Zoek je een betaalbare refurbished iPhone? Dit zijn de beste deals

iPhone SE
© Unsplash / Noah Silliman
Refurbished iPhone zijn vaak al een heel stuk goedkoper dan nieuwe exemplaren. Mag het nog iets goedkoper, dan ben je hier aan het juiste adres: dit zijn de beste deals op refurbished iPhones.

Naast een leuke besparing voor de portemonnee, zijn refurbished iPhones een stuk beter voor het milieu dan nieuwe exemplaren. Als gebruiker merk je er bovendien maar weinig van en krijg je vaak een bijna ‘als-nieuw’ ervaring. Hoeveel je exact bespaart, hangt natuurlijk wel af van de staat van het refurbished toestel. Is er geen krasje te zien, dan betaal je de hoofdprijs. Kies je voor een toestel in een iets mindere staat, dan kan je veel besparen. Coolblue biedt in zijn refurbished-aanbod diverse kwaliteitsniveaus.

Zo zijn er refurbished iPhones die eruit zien als nieuw, terwijl andere exemplaren juist licht gebruikt zijn. De exacte staat van een toestel staat in de producttitel. In welke staat je ze ook koopt: de batterijconditie ligt tussen de 85 en 100%. Zelfs als de iPhone wat ouder is, moet de batterijervaring niet veel onderdoen voor een jonge tweedehands iPhone.

Coolblue’s refurbished iPhone-aanbod bestaat uit toestellen zoals de iPhone SE, iPhone 13 en de iPhone 12 Pro Max, maar ook nieuwere modellen zoals de iPhone 15-serie. Kortom: voor ieder wat wils.

Beste deals op refurbished iPhones

Er lopen momenteel verschillende deals voor refurbished iPhones. Deze zijn echter vaak in beperkte aantallen verkrijgbaar. Op is in dit geval dus ook echt op, tot Coolblue nieuwe toestellen binnenkrijgt. Je kan de toestellen ook afhalen in een winkel, maar dan moet je ze meestal wel eerst reserveren.

Zit de iPhone die je wil hebben er niet tussen? Via deze pagina kan je alle refurbished iPhones bekijken.

coolbluedeals

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals