Deals

Dealtip: bespaar €40 op de Eufy Video Doorbell E340-bundel

Eufy Video Doorbell E340 dealtip
© Eufy
Een videodeurbel laat je zien wie er voor de deur staat, waar je ook bent. Tijdelijk is de populaire Eufy Video Doorbell E340-bundel zo'n vier tientjes goedkoper.

Slimme deurbellen zijn er in alle soorten en maten, met óf zonder abonnement. Eufy is een van de weinige fabrikanten die je alle slimme deurbelfuncties laat gebruiken zonder zo’n abonnement. Het Eufy-ecosysteem laat je alle beelden van de videodeurbel namelijk lokaal opslaan, zonder dat je daarvoor moet betalen. Dat gebeurt in het meegeleverde Homebase 3-opslagstation. Je hoeft daar enkel een opslagmedium in te plaatsen, zoals een SSD of HDD.

Uniek is ook dat functies zoals de AI-gezichtsherkenning lokaal worden verwerkt. Ook dat gebeurt op de Homebase 3. Hierdoor hoeven er dus geen gevoelige data naar de cloud te worden gestuurd om je te vertellen wie er voor de deur staat. Dat werkt nu bovendien ook als je internet even niet werkt.

Deurbel met twee camera’s

Niet alleen het basisstation is uniek in zijn soort: ook de videodeurbel zelf heeft wat unieke kenmerken. De Video Doorbell E340 van Eufy bevat namelijk twee camera’s om een bredere beeldhoek mogelijk te maken. Hierdoor kan je bijvoorbeeld in de gaten houden of er een brief of pakketje voor de deur is afgezet. De gebruikelijke functies van een videodeurbel zijn ook present: de E340 bevat een ingebouwde microfoon en speaker om met degene bij je voordeur te praten. Verder is de deurbel zowel bedraad als draadloos te verbinden. In dat laatste geval moet je wel met enige regelmaat je deurbel opladen.

Een losse gong heb je in principe niet nodig: de Homebase 3 dient als gong. Wil je toch liever nog een los exemplaar hebben, dan kan je die als aanvulling op de bundel bestellen.

Korting op de Doorbell E340-bundels

Coolblue verkoopt de Eufy Video Doorbell E340-bundel voor 259 euro. Daarmee bespaar je zo’n 40 euro op andere webwinkels, waar je iets meer dan 300 euro betaalt voor de videodeurbel en de Homebase 3.


Ook de Doorbell E340-bundel met een extra gong is momenteel met korting verkrijgbaar, voor 269 euro. Voor slechts 10 euro meer krijg je dus de eerdergenoemde deurbel, de Homebase 3 én de Eufy Chime. Tot wanneer deze aanbiedingen lopen, heeft Coolblue niet bekendgemaakt.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business