Nieuws

JBC breidt uit in Duitsland

JBC rukt op over de grens. Duitse consumenten kunnen de collecties van de retailer binnenkort vinden bij warenhuisketen Galeria Kaufhof en diens webshop.

Belgische modeketen JBC vergroot zijn aanwezigheid op de Duitse markt, zowel online als offline. Daarvoor gaat het een partnership aan met Galeria Kaufhof, een keten die je kan vergelijken met de Galerie Inno-keten bij ons. Kaufhof heeft 99 filialen in Duitsland die vanaf september allen de zogenoemde ‘Besties’-collectie van JBC in de winkel leggen. In de webshop van Galeria Kaufhof wordt de volledige kindercollectie beschikbaar.

De samenwerking met het Duitse warenhuis helpt JBC om door te stoten in Duitsland, waar het voorheen enkel aanwezig was met enkele eigen fysieke winkels en een Duitse webshop. CEO Bart Claes verzekert dat de collectie bij Galeria Kaufhof op geen enkele manier concurreert met de eigen winkels. ‘Integendeel: onze eigen winkels liggen vrij geconcentreerd in Duitsland, en met de samenwerking met Galeria Kaufhof verbreden we de huidige distributiekanalen. We zijn ervan overtuigd dat Galeria Kaufhof de partner bij uitstek vormt om de bekendheid van het merk JBC verder te verhogen op de Duitse markt.’

Ook in eigen land zet JBC de expansie voort. Onlangs opende de modeketen twee winkels, in Heist-op-den-Berg en Hannut. Het filiaal in Heist-op-den-Berg is bovendien uitgerust met een ‘pienter pashokje’, de slimme paskamer die Twinkle België eerder al mocht uittesten.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business