Nieuws

DHL opent pop-up in Antwerpen

DHL opent een pop-upwinkel in het centraal station van Antwerpen. De tijdelijke locatie staat in voor wereldwijde verzendingen tot eind december.

Het Centraal Station van Antwerpen heeft er een pop-up bij. Dit keer geen restaurant of winkel, maar een tijdelijk postpunt van DHL. Met de pop-up start DHL Express een actie om hun diensten in de kijker te zetten, net voor het immer drukke feestseizoen.

Het postpunt bevindt zich op het gelijkvloers van het station en is te herkennen aan de vertrouwde, gele pakjes die de wanden bedekken. In de pop-up kunnen treinreizigers bijvoorbeeld terecht om op de valreep nog een pakje te versturen, voor hun trein vertrekt. Verpakkingsmateriaal en overige benodigdheden zijn er gratis beschikbaar. Zo wil DHL meer aandacht geven aan de verzendingsmethode DHL Express Easy: een oplossing voor particulieren die het mogelijk maakt om pakjes eenvoudig wereldwijd te versturen. Met de methode zou het mogelijk zijn om pakjes te versturen naar elke uithoek van de wereld in maximaal vijf dagen.

Naast het verzenden van pakjes kunnen klanten in de pop-up ook pakjes ophalen, en maken ze kans op enkele prijzen, waaronder een iPhone 8 of een Apple Watch 3.

Het is voor DHL Express de tweede pop-up in België. Vorig jaar werd een filiaal geopend in Brussel met een gelijkaardige insteek.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business