OnePlus Nord 2 evenement

Hier vind je alle informatie over de gloednieuwe OnePlus Nord 2 5G, de volgende flagship-killer van OnePlus.

Advertentie

Vandaag om 16 uur Belgische tijd kondigt OnePlus de nieuwe OnePlus Nord 2 5G aan. De eerste generatie van het toestel wist vorig jaar ook al indruk te maken in het middensegment en dat hoopt OnePlus natuurlijk dit jaar te herhalen.

Update: Alle informatie over de OnePlus Nord 2 5G en onze unboxing kan je in dit overzichtsartikel vinden.

Waar kan je de lancering van de OnePlus Nord 2 volgen?

De OnePlus Nord 2 5G wordt officieel aangekondigd op het YouTube-kanaal van OnePlus op 22 juli om 16u.

OnePlus heeft niet alleen een nieuwe smartphone voor te stellen.

Heeft TechPulse de OnePlus Nord 5G al getest?

Ja! Onze review van de OnePlus Nord 2 5G kan je volgende week lezen, maar ondertussen hebben we wel al een unboxing klaarstaan voor jullie. Deze verschijnt op ons YouTube-kanaal na het lanceringsevenement van OnePlus.

Wat zijn de specificaties van de OnePlus Nord 2 5G?

Op de officiële specificaties is het wachten tot tijdens de voorstelling, maar OnePlus heeft de voorbije weken al heel wat informatie gedeeld. Over de camera’s, maar ook over de MediaTek-chipset. Al het nieuws kan je hieronder nog een keer vinden in de voorgestelde artikels.

Waar vind ik meer informatie?

De meest relevante informatie kom je te weten tijdens de livestream, maar je kan OnePlus natuurlijk ook volgen op Instagram of Twitter. Je kan hieronder ook onze reviews lezen van eerdere OnePlus-smartphones en de OnePlus Watch.

Advertentie

Gerelateerde artikelen

Domineert de OnePlus Nord 2 opnieuw het middensegment?

Vandaag heeft OnePlus de OnePlus Nord 2 5G uitgebracht, de langverwachte opvolger van de populaire flagship-killer van vorig jaar.

OnePlus onthult Nord 2 5G met flagship-chipset MediaTek

OnePlus heeft zopas zijn Nord 2 5G voorgesteld. Het budgettoestel krijgt de ondersteuning van de flagship-chipset 1200-AI van Mediatek.

OnePlus stelt camera OnePlus Nord 2 voor

OnePlus heeft meer details bekendgemaakt over het camerasysteem van de OnePlus Nord 2 5G, de nieuwste smartphone van het merk die volgende week donderdag zal verschijnen.

OnePlus lanceert Nord 2 5G op 22 juli in Benelux

De OnePlus Nord 2 5G verschijnt op 22 juli in de Benelux. Om de budgetsmartphone te promoten, organiseert de fabrikant een tour.

OnePlus Nord review: Terugkeer van de flagship killer

Vorige maand kondigde OnePlus een nieuwe smartphone aan: OnePlus Nord. De telefoon is het begin van een budgetvriendelijke line-up die het bedrijf terug naar zijn roots brengt.

OnePlus Nord CE review: Essentieel

De OnePlus Nord CE 5G is de perfecte smartphone voor de budgetbewuste consument die toch geen handige functies wil missen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here