Nieuws

Tag Heuer-telefoons in aantocht

 

De exclusieve Zwitserse horlogemaker Tag Heuer is de laatste in een groeiende rij van luxegoederenproducenten die zich op de markt van dure gsm’s storten. De eerste serie Tag Heuer-telefoons wordt in de tweede helft van volgend jaar verwacht.

Hiertoe is een licentieovereenkomst gesloten met het Franse bedrijf ModeLabs, zo hebben de bedrijven maandag bekendgemaakt. Tag Heuer is onderdeel van de Franse luxegoederengroep Louis Vuitton Moët Hennessy. Directeur Christophe Babin verklaart dat Tag Heuer de smaak van het grenzen verleggen te pakken heeft gekregen met de succesvolle lancering van zonnebrillen in 2002.

Grote namen die Tag Heuer al voorgingen met eigen mobiele telefoons, zijn de Italiaanse modemerken Prada en Armani. Ook is er een Ferrari-telefoon, gemaakt door Nokia’s luxedivisie Vertu. Levi’s zocht eveneens de samenwerking met ModeLabs om een gsm op de markt te brengen. Daarnaast zijn er mobiele telefoons ontworpen door Ted Baker, Mandarina Duck en Dolce & Gabbana.

Of de Tag Heuer-gsm’s enkel bij de officiële retailers te koop zullen zijn, of breder zullen worden verdeeld, is op dit moment nog niet duidelijk.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business