Nieuws

TCW nieuwe distributeur Benelux voor serverlijn MSI

 De Nederlandse distributeur TCW verdeelt met onmiddellijke ingang de complete serverlijn van MSI. TCW is hierdoor de tweede officiële distributeur van de MSI-serverlijn in de Benelux.

MSI maakt deze keuze vanwege de uitgebreide technische kennis die bij TCW aanwezig is. Daarbij komt dat het klantenbestand van TCW precies aansluit bij de wensen van MSI, zegt TCW.TCW heeft als  distributeur meer dan 20 jaar ervaring in de markt en werkt met een zeer ervaren sales team. Door deze samenwerking wordt er een nog groter afzetgebied gecreëerd voor de serverlijn van MSI.

TCW kan door middel van het distributeurschap een brede klantengroep, waaronder system integrators, bedienen met een breder productportfolio. “De producten van MSI passen uitstekend in onze productstrategie,” zegt Fouad el Youssoufi, sales manager van TCW. “De serverlijn omvat een uitgebreide serie producten, waarmee we onze klanten goed van dienst kunnen zijn. Dit diverse aanbod aan server moederborden van MSI complementeert ons productportfolio. Wij zijn dan ook uitermate verheugd over onze samenwerking.”

De servers van MSI worden in de Benelux ook al verdeeld door Maxxlan. 

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business