Nieuws

iText Group wint Belgische Technology Fast50

Het Gentse iText Group NV is de winnaar van de Technology Fast50 2014, de ranking die de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in België in kaart brengt.

Het in Gent gevestigde bedrijf iText Group NV is de winnaar geworden van de Technology Fast50 2014, de ranking die de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in België in kaart brengt.

Over de voorbije vijf jaar wist iText Group een opmerkelijke omzetgroei van ruim 4.000 procent te realiseren. iText Group produceert een technische component die gebruikt wordt door veel andere IT-bedrijven om hun producten en projecten met pdf-functionaliteit te verbeteren.

De "Rising Star-award", voor bedrijven die minder dan vijf jaar bestaan, werd gewonnen door Smappee. Het online marketing researchbureau The Insiders Twerd bekroond tot "Meest Disruptieve Innovator".

De 2014 Technology Fast50-ranking, een initiatief van adviesbedrijf Deloitte, is de allereerste editie die uitsluitend uit Belgische ondernemingen bestaat.

Cmosis, een bedrijf dat sensoren voor camera?s ontwerpt die worden gebruikt in medische apparatuur en industriële machines, en Basalte, een organisatie die unieke gebruikerservaringen creëert voor de Smart Home, bekleedden de tweede en de derde plaats, met respectievelijke groeipercentages van 2.580 procent en 1.821 procent.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business