Partnerinfo

Deze Logi Bolt producten van Logitech zijn nu verkrijgbaar

Logitech Logi Bolt
Logi Bolt is de nieuwe standaard van Logitech voor hoogwaardige draadloze kwaliteit en uitstekende beveiliging via een dongle.

Logitech heeft de voorbije jaren heel wat producten gelanceerd met het oog op zakelijke gebruikers. Denk maar aan de MX Series producten die makkelijk wisselen tussen drie gelijktijdig verbonden apparaten of de ERGO line-up die ergonomie centraal zet voor zij die veel tijd voor een scherm doorbrengen. Dankzij Logi Bolt worden nieuw aangeschafte producten uit deze line-ups nu nog beter. 

Werknemers vertrouwen op de producten van Logitech om hun productiviteit een boost te geven, maar vanuit een IT-standpunt worden draadloze technologieën niet altijd als voldoende veilig beschouwd. Gelukkig lost de nieuwe Logi Bolt-technologie dit probleem op door gebruik te maken van Bluetooth-beveiligingsmodus 1, niveau 4. Hierdoor wordt er voor gezorgd dat een draadloos Logi Bolt-product en de bijhorende dongle alleen met elkaar kunnen communiceren. 

De technologie werkt bovendien met verschillende besturingssystemen, waaronder Windows, macOS, Chrome OS en Linux, maar ook zonder dongle op mobiele apparaten met iPadOS, iOS en Android. Dit zorgt ervoor dat een Logi Bolt-product zoals de MX Keys Anywhere overal door de werknemer gebruikt kan worden: op kantoor met een vaste computer, thuis met een laptop of zelfs onderweg met een smartphone of tablet. Omdat de producten eenvoudig zijn in gebruik, wint ook de IT-dienst aan tijd. 

Welke producten ondersteunen Logi Bolt?

MX Keys & MX Master 3 for Business

Het MX Keys draadloze toetsenbord en de MX Master 3 muis zijn samen of apart verkrijgbaar en maken deel uit van de MX Series. Van een ergonomisch ontwerp en scrollen met MagSpeed tot de aangename PerfectStroke-toetsen en ondersteuning voor maximaal drie apparaten: deze hoogwaardige MX producten vormen samen de ultieme productiviteitscombo en leveren ervaringen af die onmisbaar zijn voor iedereen met een veeleisende workflow. 

MX Keys Mini & MX Anywhere 3 for Business

Wil je van bovenstaande elementen kunnen genieten en tegelijkertijd aan de slag gaan waar jij dat wil? De draagbare MX Keys Mini & MX Anywhere 3 zijn het perfecte gezelschap voor productiviteit onderweg of in een minimalistische werkomgeving. Net zoals elk product in de MX Series is compatibiliteit met alle besturingssystemen op bedrijfsniveau voorzien en werken beide producten probleemloos op desktops, laptops, tablets en smartphones.

Ergo K860 & Ergo M575 for Business

Ligt de focus bij jou op ergonomie, dan zijn de ERGO M575 trackball muis en het ERGO K860 toetsenbord iets voor jou. Ergonomische producten zoals deze helpen je immers om je spieren te ontlasten door je handen, polsen en onderarmen een meer natuurlijke positie te doen aannemen. Dit zorgt voor meer comfort en leidt meteen tot een hogere productiviteit. 

Logi Bolt maakt deel uit van het Logitech for Business gamma van producten die exclusief verkrijgbaar zijn bij selecte resellers. Meer weten over Logi Bolt en de bijbehorende producten? Je vindt er alles over op Logitech.com

Dit artikel werd gepubliceerd in samenwerking met onze partner Logitech.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business