Artikel, Wire

[Partnerinfo] Consumenten beschermen op elk niveau met verbeterde bescherming voor Windows

Eset
ESET, een wereldleider in cyberbeveiliging, lanceert vandaag nieuwe versies van zijn Windows-beveiligingsproducten voor consumenten.

De nieuwe versies upgraden de bescherming voor ESET Internet Security, ESET NOD32 Antivirus en ESET Smart Security Premium.

De brede waaier aan beveiligingsverbeteringen omvat malwaredetectie, online bankieren, wachtwoordbeveiliging en smart home-ondersteuning – aansluitend met het doel van ESET om een veiligere digitale wereld te creëren waarvan iedereen kan genieten. Door de steeds toenemende gerapporteerde cyberaanvallen is het van vitaal belang dat gebruikers beveiligd zijn bij hun online activiteiten. Deze nieuwe updates pakken belangrijke problemen aan, waaronder online betalingen en bankgerelateerde bedreigingen, identiteitsdiefstal en het lekken van persoonlijke informatie alsook gestolen wachtwoorden en de beveiliging van geconnecteerde toestellen.

ESET verbetert voortdurend haar oplossingen om ervoor te zorgen dat gebruikers beschikken over de allernieuwste technologieën in cyberbeveiliging en tegelijkertijd een lage systeemvoetafdruk behouden. De updates zorgen voor verfijning van het Host-Based Intrusion Prevention System en Advanced Machine Learning-modules, samen met een aanzienlijke reductie in de omvang van de Machine Learning-module.

Andere belangrijke updates zijn onder andere de nieuwe Windows Management Instrumentation (WMI) en System Registry-scanners die malware kunnen detecteren die kwaadwillig gebruik maken van de WMI of het register. De Connected Home-module is ook verbeterd met een betere detectie van aangesloten apparaten en probleemoplossing voor beveiligingsproblemen.

Financiële veiligheid is een topprioriteit en de verbeterde Banking & Payment Protection heeft een speciale beveiligde browsermodus waarmee gebruikers veilig online kunnen betalen. De nieuwe functie laat de gebruikers toe elke ondersteunde browser standaard in beveiligde modus te gebruiken. Eens de beveiligde modus ingeschakeld, wordt de communicatie van het toetsenbord en de muis met de browser gecodeerd om keylogging te voorkomen. Bovendien stelt Banking & Payment Protection gebruikers nu ook op de hoogte wanneer Remote Desktop Protocol (RDP) is ingeschakeld om hen te waarschuwen voor het gevaar dat malware RDP misbruikt.

Ten slotte werd ESET Password Manager volledig heropgebouwd met nieuwe functionaliteiten zoals uitloggen op afstand van websites en het op afstand wissen van browsergeschiedenis, en is beschikbaar zowel via browserextensies als native mobiele apps.

Over de updates zei Matej Krištofík, productmanager bij ESET, het volgende: “Aangezien cyberdreigingen steeds verder evolueren in verfijning en frequentie, is het van vitaal belang dat consumenten en hun toestellen op elk niveau worden beschermd. Technologie staat centraal in ons leven, van online bankieren tot geconnecteerde huizen.  Het is dus belangrijker dan ooit dat onze persoonlijke technologie veilig en beveiligd is. We zijn er trots op de consumenten onze nieuwste Windows-beveiligingsupdates aan te bieden. Dit weerspiegelt onze toewijding om consequent te verbeteren en te innoveren zodat we iedereen een veilige digitale ervaring kunnen bieden. “

Voor meer informatie over ESET’s thuisbeveiligingsproducten klik hier.

Volg zeker ook ESET Research on Twitter voor het laatste nieuws van ESET Research.

Bezoek ook ESET Belgium op https://www.eset.com/be-nl/ 

Dit artikel is geschreven door een van onze partners. Onze redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business