Achtergrond

De beste smartphones van 2017: 10 telefoons onder 200 euro getest

Een smartphone hoeft niet duur te zijn. Waar je vroeger in deze categorie 90 procent kans had op rommel, is dat nu verlaagd naar 20 procent. Goed uitkijken blijft wel de boodschap. We vergelijken 10 toestellen.

Een smartphone kiezen vandaag de dag is niet gemakkelijk. In de winkel heb je keuze uit meer dan 100 toestellen, en online vind je er nog veel meer. Welke moet je kiezen? En wat is je maximumbudget? Het ultieme overzicht van het jaar, gebundeld in één grote megatest, onderverdeeld in drie prijscategorieën.

Vandaag gaan we op zoek naar de beste smartphone met een prijskaartje onder 200 euro. Klik in de lijst hieronder op een smartphone voor meer informatie of download de pdf-versie van onze smartphonegids voor een uitgebreide vergelijking van specificaties en prestaties.


Wat zijn de beste budget-, midrange en premium smartphones van 2017?
Download onze smartphonegids en vergelijk de beste telefoons van het afgelopen jaar:

[whitepaper title=”Smartphonegids 2017: kies de telefoon die bij je past” thumb_url=”https://cdn.techpulse.be/2017/12/smartphonegids_300.jpg” download_url=”https://www.pages02.net/minocmediaservices/download/20171214_techpulse_smartphones”]  [/whitepaper]

Keuze van de redactie

Waar je in het verleden regelmatig moest uitkijken naar slechte toestellen in deze prijsklasse, is het nu net omgekeerd. Je vindt nog tegenvallers, maar die zijn in de minderheid.

Na deze test was het een verhitte strijd tussen de Huawei P8 Lite 2017 en de Nokia 5, waarbij we die laatste uiteindelijk als ‘Beste Keuze’ hebben genomineerd. Het is vooral het design en de betere accuduur die de doorslag geeft. Als derde willen we ook graag de Motorola E4 Plus op het podium roepen omwille van zijn ongelooflijke accuduur. Het toestel weegt meer en is dikker dan de concurrentie, maar je kan er dikwijls tot drie dagen mee toekomen. Een absolute verrassing binnen deze prijsklasse.

10 smartphones onder 200 euro getest:

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business