Deals

Dealtip: Sonos Ray voor 249 euro

sonos ray soundbar deal dealtip mediamarkt
Je kan de Sonos Ray nu aan de laagst mogelijke prijs bij Mediamarkt kopen. In plaats van 299 euro is de soundbar nu 249 euro.

Wil je iemand nog een extra cadeau geven voor de feestdagen of jezelf eens verwennen? Dan kun je op de Sonos Ray nu nog een mooie deal scoren. Mediamarkt heeft de soundbar namelijk gekozen voor de “Beste 22 van ’22“. Dat gaat logischerwijze dan ook gepaard met straffe kortingen. Deze soundbar kost nu namelijk maar 249 euro in plaats van de gebruikelijke 299 euro; je spaart dus 50 euro uit.

De Sonos Ray is een compacte, maar sterke soundbar die zich als “alles-in-één” profileert. Niet alleen het kijken van tv, maar ook het luisteren van muziek en het spelen van games worden geüpgraded dankzij de Ray. De grootte van de soundbar maakt dat hij overal past, of je hem nu ophangt onder je tv of in je tv-meubel zet. De plaatsing van de Ray vermindert de geluidskwaliteit ook niet dankzij de naar voor gerichte speakers. Op vlak van muziek biedt de soundbar ondersteuning voor spraakbediening (met bijvoorbeeld een Google Nest of Sonos One), Apple AirPlay, Spotify Connect en meer.

Scoor de Sonos Ray voor 249 euro in plaats van 299 euro

Ben je overtuigd en wil je de Sonos Ray absoluut in huis halen? Dan kan je ‘m nu kopen via de website van Mediamarkt. Er staat geen einddatum op de deal, maar snel zijn is wel de boodschap! Wie weet eindigt de korting sneller dan je denkt.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business