Deals

Select-dealtip: €15 korting op Chromecast met Google TV (4K)

Chromecast met Google TV afstandsbediening
© Unsplash / Victor Carvalho
Was je op zoek naar de 4K-versie van de Chromecast met Google TV, dan mag je deze deal zeker niet laten liggen. De mediastreamer kost nu nog slechts €55 euro (normaal €70) via Select.

Voor degenen die dagelijks tegen een traag smartsysteem van hun 4K-televisie aankijken is dit de perfecte oplossing. In tegenstelling tot de Chromecasts van weleer is de Chromecast met Google TV een volwaardige mediastreamer. Je hebt in principe ook geen telefoon meer nodig om content te bekijken via deze nieuwe Chromecast-variant: hij wordt namelijk geleverd met Google TV dat vrijwel hetzelfde is als Android TV met een startscherm ontworpen door Google. Verder ‘voorziet’ Google in een afstandsbediening om de apps en menu’s van de Chromecast te bedienen.

Via Bol.com Select krijg je tijdelijk 15 euro korting op de Google Chromecast met Google TV. De deal geldt dus enkel voor Select-klanten, een abonnement dat sinds vorig jaar 11,99 euro per jaar kost. Dat levert je nu wel direct een korting van 15 euro op: tel uit je winst.

Specificaties Chromecast met Google TV (4K)

Wat de specificaties van de Chromecast met Google TV (4K) betreft kan hij 4K-content streamen en ondersteunt hij HDR (HDR, HDR10+ en HLG) en Dolby Atmos. Dolby Vision en Atmos worden beiden ondersteunt door de 4K-variant van de Chromecast. Let op: dat geldt niet voor de HD-variant. Dolby Digital en Digital Plus worden door beide varianten van de Chromecast ondersteund.

Verder merk je dat de 4K-versie met 2 GB werkgeheugen simpelweg vlotter is dan de HD-versie (1,5 GB). Ook krijg je in de 4K-versie wat meer opslaggeheugen zodat je meer apps kunt opslaan. Heb je geen 4K-televisie, dan is de HD-versie mogelijk alsnog de betere koop.

Hij is dus een pak slimmer dan voorgaande Chromecasts. Dat het om een nieuwe Chromecast gaat zie je overigens niet direct aan het ontwerp. Met de flexibele HDMI-kabel lijkt hij nog veel op oude Chromecasts als de 3 en Ultra. Wel wordt de Chromecast nu standaard in het wit uitgevoerd; wil je een andere kleur (blauw of koraal), dan moet je deze uit de VS importeren.

Korting op Chromecast met Google TV

Google rekent normaliter 69,99 euro aan voor de Chromecast met Google TV (4K). Voor wie bij Bol.com kijkt, ligt een flinke deal op de loer. Hij staat daar namelijk tijdelijk in de etalage voor 55 euro. Dan moet je wel een Select-account hebben: de deal geldt namelijk enkel voor Select-klanten.

De deal heeft geen verloopdatum, maar loopt vermoedelijk tot de dealvoorraad is uitverkocht. Snel de knoop doorhakken is daarom zeker het advies.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business