Deals

TechPulse Techdeals: korting bij MediaMarkt, Fnac en Disney

Techdeals van de Week header
© TechPulse
Technologie is leuk, maar geld besparen op technologie is natuurlijk nog leuker!

Wekelijks zet TechPulse de beste deals op een rij. Daarvoor speuren we elke week meerdere webwinkels af, op zoek naar buitenkansjes. Ook tijdens dit zomerweekend vallen er interessante deals te maken, al moet je wel weten waar je daarvoor moet zijn. Wil je geld besparen op je technologie-aankopen? Dan zijn deze week MediaMarkt, Fnac en Disney je meest voorname bestemmingen.

‘Merken Mania’ bij MediaMarkt

Bij MediaMarkt houden ze momenteel ‘Merken Mania‘, een heus koopjesfestijn waar – je raadt het al – vooral merkproducten in aanbieding staan. Of je nu op zoek bent naar een PlayStation 5, een nieuwe smartphone of televisie, of zelfs een nieuw geluidsysteem voor je thuiscinema: zo lang het van een groot merk komt, kan je er flink op besparen!

Geen nieuwe PlayStation of iPhone nodig? Ook droogkasten en wasmachines staan in korting bij MediaMarkt. Het kan dus zeker de moeite eens zijn om een kijkje te nemen.

Ledendagen bij Fnac

Bij Fnac zijn het dan weer ledendagen. Wil je hiervan profiteren? Haal je Fnac-kaart dan maar al boven, want die heb je namelijk nodig. Heb je geen Fnac-kaart? Dan is nu het moment om er eentje aan te schaffen: het hele jaar door kan je er bij Fnac kortingen mee krijgen. Bovendien krijg je tijdens de ledendagen maar liefst 10% van je aankoopbedrag op je klantenkaart gestort. Je betaalt dus wel het volledige bedrag aan de kassa, maar je krijgt er via de Fnac-ledenkaart toch 10% korting op.

Aanbieding bij Disney+

Tot slot staan ook de abonnementen bij Disney+ in aanbieding. Wie nog geen abonnement heeft, kan er nu eentje afsluiten voor slechts 1,99 per maand. Momenteel kost een maandje Disney+ in België nog €8,99. Let wel: na drie maanden eindigt de promotie, en zal Disney+ maandelijks de volledige abonnementskosten in rekening brengen.

Uitgelicht artikel MediaMarkt korting De beste deals van Merken Mania bij MediaMarkt op een rijtje

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business