Deals

Dealtip: Logitech Ergo M575 voor €29,99 euro

Logitech Ergo M575 dealtip
© Logitech
Fans van trackball-muizen opgelet: de Logitech Ergo M575 is momenteel zeer betaalbaar. Voor nog geen 30 euro is de muis van jou.

Het aanbod van muizen met trackballs begint stilaan te verdampen. Logitech is de laatste fabrikant van betekenis die twee van zulke muizen in zijn assortiment heeft – de betaalbare Ergo M575 en de meer luxueuze MX Ergo. Voor fans van trackballmuizen heeft Amazon ditmaal goed nieuws: de Ergo M575 is namelijk afgeprijsd naar 29,99 euro. Als we de webwinkel moeten geloven levert dit je een besparing van 42 procent op. In de praktijk is dat wel heel voortvarend: diverse andere webwinkels bieden de muis aan voor dezelfde basisprijs als Amazon zelf: 42,99 euro.

Zelfs als de deal niet zó spectaculair is, is het wel de laagste prijs waarvoor je de Ergo M575 recent hebt kunnen kopen. Je kan het dus gerust een goede deal noemen.

Logitech trackball-muis

Logitech rustte de Ergo M575 uiteraard uit met zijn befaamde blauwe trackball. Zo’n muis levert je met ‘minder beweging’ meer comfort op, stelt de accessoirefabrikant. Zoals gewoonlijk kan je deze bal zelf verwijderen om ‘m periodiek schoon te maken. Van boven vind je nog de vorige/volgende-knoppen om sneller tussen webpagina’s te wisselen.

Onderaan maakte Logitech plaats voor de powerknop, de AA-batterij en Unifying-receiver. Zoals de batterij doet vermoeden kan je de Ergo niet opladen. Dit is eigenlijk standaard voor de Ergo-reeks – ook in de Ergo Lift moet je steeds een AA-batterij steken. De meegeleverde Unifying-dongle moet je overigens niet gebruiken: de muis ondersteunt namelijk ook bluetooth. Met beide technieken gaat de batterij volgens Logitech ‘tot 20 maanden’ mee.

Bij de ontwikkeling van de muis werd tot slot gedacht aan de planeet. 50 procent van de gebruikte plastics op de zwarte versie zijn gerecycleerd. Op de witte variant gaat het om ongeveer 21 procent van alle plastics. Voor de verpakking wordt daarnaast FSC-gekeurd papier gebruikt.

Dealtip: Ergo M575 voor €29,99

Degenen die graag een muis met trackball gebruiken en geen fortuin willen uitgeven, mogen deze deal niet missen. Tot wanneer Amazon de Ergo M575 voor 29,99 euro aanbiedt*, is ons niet bekend. Meestal houden zulke deals slechts enkele uren aan: hak dus zeker snel de knoop door.

*Dit betreft een Amazon Prime-members deal. Je moet dus een Prime-abonnement afsluiten om van de deal gebruik te kunnen maken. Je kan uiteraard het gratis proefabonnement starten.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business