Deals

Dealtip: Ring Video Deurbel voor slechts €64,95

Ring Video Deurbel
© Ring
Voor een tweede generatie Ring Video Deurbel betaal je momenteel slechts 64,95 euro. Ook de Wired-versie van de Video Deurbel is in de aanbieding, voor 49,99 euro.

Videodeurbellen zijn helemaal in. Naast dat ze werken als reguliere deurbel, bieden ze uiteraard het voordeel dat je vanaf de bank kan zien wie er voor de deur staat. Even niet thuis? Ook dan kan je de videodeurbel goed gebruiken. De app geeft namelijk een melding als er wordt aangebeld. Niemand thuis? Dan kan je via de deurbel zelfs praten met degene die voor de deur staat. Ideaal als je graag wil dat een pakketbezorger je pakketje voor de deur legt (of juist weer meeneemt).

De kosten van zo’n slimme videodeurbel kunnen snel oplopen. Normaliter is de Ring Video Deurbel (2de generatie) ook fors geprijsd, met een prijskaartje van 98 euro. Bij bol.com is de Video Deurbel van Ring (Amazon) nu schappelijker geprijsd. Zowel de zilveren als bronzen variant kosten nu 64,95 euro. Dit gaat om de draadloze varianten. Liever de versie met draad (en dus zonder accu)? Die kost nu 49,99 euro.

Ring Video Deurbel

Goed om te weten: het gaat hier wel om twee verschillende producten. De bedrade versie is een afstammeling van de eerste generatie Video Deurbel. Voorlopig is dat wel de enige bedrade deurbel in het gamma van Ring. De werking van de deurbellen is wel steeds gelijk: ze sluiten draadloos aan op de Ring Chime én de Ring-app op je smartphone (of tablet). Beide versies zijn overigens wel aan te sluiten op een bestaande gong/bestaande bekabeling. Let wel op het minimale vermogen dat de deurbel vereist (8-24VAC).

Grote verschillen zijn er, buiten het uiterlijk en de volledig draadloze functies, niet. Hieronder zetten we per Video Deurbel de specificaties uiteen.

Specificaties Video Deurbel (2de generatie)

  • Videokwaliteit: Full HD (1.920 x 1.080 pixels)
  • Beeldhoek: 155 graden
  • Extra functies: livebeeld, nachtzicht
  • Audio: tweerichtingsspraak
  • Draadloos: ja (indien gewenst)

Specificaties Video Deurbel (Wired)

  • Videokwaliteit: Full HD (1.920 x 1.080 pixels)
  • Beeldhoek: 155 graden
  • Extra functies: livebeeld, nachtzicht
  • Audio: tweerichtingsspraak
  • Draadloos: nee

Dealtip: bespaar op Ring bij bol.com

Bol.com heeft momenteel diverse acties lopen voor Ring-videodeurbellen en de Ring Chime. Ben je op zoek naar een nieuwe deurbel of een (extra) Ring Chime? Neem dan zeker een kijkje.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business