Deals

Dealtip: Chromecast met Google TV (HD) voor €29,95

Chromecast met Google TV
© Unsplash / Victor Carvalho
Stond de Chromecast met Google TV (HD) op je verlanglijstje? De streamingdongle koop je nu met 10 euro korting, voor slechts 29,95 euro.

Google’s Chromecast met Google TV blijft ongekend populair. Nadat het merk hit-na-hit boekte met de eerste reguliere Chromecasts, blijken ook de Google TV-varianten niet aan te slepen. Markant is dat de prijzen desondanks ongewijzigd blijven. Sterker nog: de streamingdongles zijn regelmatig te koop aan lagere prijzen. Voor de HD-versie hoef je nu bijvoorbeeld slechts 29,95 euro af te tikken.

Chromecast met Google TV (HD)

Zoals gezegd hebben we hier van doen met de HD-versie van de Chromecast met Google TV. Deze Chromecast is bedoeld voor oudere HD en Full HD-televisies. Voor zulke oudere televisies heeft het ook geen zin om de 4K-versie aan te schaffen: je tv kan die hogere resolutie toch niet weergeven.

Resolutie is echter niet het enige verschil. De HD-versie ontbreekt het namelijk aan ondersteuning voor Dolby Vision HDR. HDR10 en HDR10+ worden daarentegen wel ondersteund. Verder biedt de HD-versie iets minder RAM: 1,5 GB, versus de 2 GB van de 4K-variant. In de praktijk zal je daar niet veel van merken, al is het maar omdat de Chromecast aan een lagere resolutie werkt.

De opslagcapaciteit (8 GB) en ondersteuning voor Google Assistant is gelijk op beide modellen. Tot slot bieden beide streamingdongles exact hetzelfde ontwerp en bedien je ze ook met exact dezelfde afstandsbediening.

Dealtip: 10 euro korting

Via iBood is de Chromecast met Google TV (HD) momenteel met 10 euro korting verkrijgbaar. Zo betaal je slechts 29,95 euro voor de streamingdongle. Verzendkosten hoef je niet te betalen: die zijn inbegrepen in de totaalprijs. Hoelang de deal beschikbaar blijft? ‘Nog 10 weken of tot uitverkocht’, schrijft de winkel.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business