Deals

Dealtip: 33% korting op Harman Kardon Citation One MK3

Dealtip Harman Kardon Citation One MK3
© Harman Kardon
De Harman Kardon Citation One MK3 is momenteel beschikbaar voor slechts 119,99 euro. Een daling van 33% tegenover de reguliere verkoopprijs.

Met de Citation One MK3 haal je een directe concurrent van de Sonos Era 100 en diens voorgangers in huis. Net als de Sonos-speakers werkt de Citation via een wifiverbinding en sluit je hem eenvoudig aan op andere speakers, soundbars en subwoofers uit de Harman Kardon Citation-serie. Verder is de speaker uitgerust met Googles Assistant-spraakassistent voor spraakbediening – vandaar ook de vier lampjes vooraan op de speaker.

Momenteel kost de Harman Kardon Citation One MK3 slechts 119,99 euro. Normaliter betaal je voor de speaker ongeveer 179 euro, terwijl andere webwinkels hem nu aanbieden voor 190 euro. Met de actie bij Fnac bespaar je dus 33 procent. Hoelang de aanbieding geldig blijft, is ons niet bekend.

Specificaties Citation One MK3

De Harman Kardon Citation One MK3 is een all-in-one slimme luidspreker die compact design en kamervullend geluid combineert met innovatieve functies. De speaker ondersteunt AirPlay, heeft een Chromecast ingebouwd en laat je muziek streamen via Bluetooth 4.2. Het is een stijlvolle en compacte luidspreker die rijk, kamervullend geluid levert.

Hieronder hebben we nog enkele belangrijke details samengevat:

  • Speakers: tweeter (20 mm) en woofer (89 mm)
  • Vermogen: 40W RMS
  • Streaming: AirPlay, Bluetooth 4.2 en Chromecast (Google Cast)
  • Afmetingen: 14 x 18,8 x 14 cm

33% korting op de Citation One MK3

Tijdelijk is de Citation One MK3 van Harman Kardon met 33 procent korting verkrijgbaar bij Fnac. Hierdoor betaal je nog slechts 119,99 euro voor de speaker. Vermoedelijk moet je er wel snel bij zijn om van de korting te genieten. De webwinkel zegt de speaker vanaf 22 december terug op voorraad te hebben.

audiodealsharman kardonontspanning

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen