Deals

Dealtip: scoor 25% korting op de Samsung Galaxy S22

Samsung Galaxy S22 dealtip
© Samsung
De Samsung Galaxy S22 was nog nooit zo goedkoop. Voor slechts 449 euro koop je de versie met 128 GB opslag, en voor 499 euro heb je de variant met 256 GB.

Samsungs vlaggenschip mag dan wel twee jaar oud zijn, vlot is het nog altijd. Bovendien: voor 449 of 499 euro vind je niet zomaar een smartphone die even goed presteert als de Galaxy S22. Op het vlak van ontwerp is er sinds de Galaxy S22-serie ook maar weinig veranderd. Het voelt dus net alsof je met een recent vlaggenschip rondloopt, voor een stuk minder geld.

Uiteraard lever je wel in op hedendaagse gemakken. Het scherm van de Galaxy S22 is bijvoorbeeld een stuk minder helder dan de oledschermen op de S24-serie. Die halen een maximale helderheid van 2.600 nits, terwijl de S22 blijft steken op 1.300 nits. In de praktijk zal je daar mogelijk niet al te veel van merken: dat is meer dan genoeg om het scherm in de buitenlucht te kunnen aflezen. Waar de smartphone ook wat op achterloopt, is op processorvlak. Zoals gezegd: de Galaxy S22 is zeker niet net zo snel als Samsungs meest recente vlaggenschip. Van AI-functies ontbreekt verder elk spoor.

Gezien het toestel al twee jaar oud is, ontvang je ook wat minder software-updates. Samsung geeft de smartphone in totaal vier OS-upgrades en vijf jaar aan beveiligingspatches. Sinds de release heeft het toestel al twee OS-upgrades ontvangen, en twee jaar aan patches. Volgend jaar is de smartphone toe aan zijn vierde en tevens laatste OS-upgrade (Android 16). Daarna blijft Samsung tot zeker begin 2027 beveiligingsupdates uitrollen: je kunt het toestel dus zeker nog een flinke tijd blijven gebruiken.

Bespaar 25% op de Galaxy S22

Gezien je momenteel slechts 449 euro betaalt voor het basismodel van de Samsung Galaxy S22-serie, is die ondersteuningstermijn zo gek nog niet. Bij Coolblue is ook de variant met 256 GB opslag te koop – ook met korting, voor 499 euro. Beide versies zijn verder identiek. Let op: Samsung levert al enkele jaren geen oplader meer mee. Als je die nodig hebt, dien je die nog los aan te schaffen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business