Deals

Deze wasmachinedeals van Coolblue mag je niet missen

Coolblue witgoedweken
© Coolblue
Op zoek naar een nieuwe wasmachine dan is dit hét moment om er een te kopen. Coolblue heeft een flink aantal wasmachines afgeprijsd voor de Witgoedweken. Dit zijn de beste deals.

Tussen 8 april en 21 april profiteer je bij Coolblue van scherpe aanbiedingen op witgoedapparatuur. Is je wasmachine aan vervanging toe of zoek je een nieuw exemplaar vanwege een verhuizing? Sla dan nu je slag! Naast aantrekkelijke kortingen op wasmachines, vind je tijdens de witgoedweken ook diverse was-droogcombinaties in de sale.

Energie besparen met een nieuwe wasmachine

De laatste jaren is energie flink duurder geworden. Dit komt enerzijds door inflatie, maar de oorlog in Oekraïne speelt hier ook een belangrijke rol. Door je energieverbruik terug te brengen, kan je flink besparen op je stookkosten. De aanschaf van een zuinige A-label wasmachine kan hier een significante bijdrage aan leveren. Zeker wanneer je de machine regelmatig gebruikt, verdien je de relatief lage aanschafkosten al snel terug door een lagere energierekening.

Het besparingspotentieel hangt natuurlijk ook af van de zuinigheid van je huidige machine. Is je wasmachine vijf tot zes jaar oud, dan zul je het verschil waarschijnlijk sneller merken dan bij een exemplaar dat twee of drie jaar geleden is aangeschaft. Let bij het kopen van een nieuwe machine altijd op het energielabel. Een machine met een A-20%-label is uiteraard zuiniger dan een exemplaar met een standaard A-label.

Was-droogcombinaties

Was-droogcombinaties zijn vaak iets minder zuinig en vallen doorgaans in energielabel D. Daarom is het, wanneer de ruimte het toelaat, aan te raden om te kiezen voor een losse wasmachine en droogkast.

Extra functies: stoom en stilte

Let bij de aanschaf van een wasmachine ook op de extra functies. Steeds meer machines beschikken bijvoorbeeld over een stoomfunctie. Hiermee hoef je je was minder vaak te strijken. Ook kortere wasprogramma’s zijn een handige toevoeging. Standaardprogramma’s duren tegenwoordig – afhankelijk van de lading – vaak meerdere uren.

Kies je voor een machine die je ‘s avonds wilt gebruiken, let dan op de geluidsproductie. De geluidsproductie wordt weergegeven in decibel (dB). Voor een stille werking tijdens het centrifugeren, kies je voor een machine met een geluidsproductie van maximaal 72 dB. Lees ook zeker de reviews om te controleren of de machine daadwerkelijk zo stil is als beloofd.

Beste deals op wasmachines

Genoeg om op te letten. Wij hebben hieronder alvast de beste wasmachinedeals van de witgoedweken van Coolblue voor je op een rijtje gezet. Zo hoef je enkel nog te kijken of de machine voldoet aan je wensen.

Meer witgoeddeals? Via dit overzicht kan je alle deals van de Witgoedweken bekijken. De deals lopen tot 21 april 2024. Goed om te weten: sinds kort kan je al je witgoedaankopen bij Coolblue ook met ecocheques van Edenred, Monizze en Pluxee betalen.

coolbluedealswitgoed

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals