Deals

Slimme thermostaat van Tado sterk afgeprijsd bij Coolblue

slimme thermostaat tado
© Tado
Heb je nog geen slimme thermostaat in huis? Met de sterk afgeprijsde Tado-thermostaat tover je jouw dom huis om tot een zuinige smarthome zonder de bank te breken.

Je kan de slimme thermostaat van Tado nu aan een wel heel schappelijke prijs aanschaffen bij Coolblue. Een degelijke slimme thermostaat kost al snel meer dan 200 euro, maar de intelligente warmteregelaar van Tado is nu verkrijgbaar voor slechts €139.

Met of zonder knoppen?

Als je de productpagina bekijkt zal je zien dat je de keuze hebt om de thermostaat aan te kopen met of zonder radiatorknoppen. Als je de thermostaat koopt met extra knoppen, zal je de temperatuur kamer tot kamer kunnen instellen. Dit kan handig zijn bij bijvoorbeeld badkamers of slaapkamers en maakt je huis nog een tikkeltje zuiniger.

Of je nu kiest om enkel de thermostaat aan te schaffen, of eentje met extra radiatorknoppen, je zal altijd een goede zaak doen – want ze staan allemaal in afprijzing. Indien gewenst kan je deze slimme thermostaat zelfs met ecocheques betalen.

Uitgelicht artikel Coolblue Coolblue laat je nu online betalen met ecocheques

Tado-thermostaat zonder radiatorknoppen

Met de slimme thermostaat van Tado verwarm je jouw huis een stuk efficiënter. Maak je eigen verwarmingsschema op basis van je routines en Tado past deze automatisch aan op basis van veranderingen in je levensstijl. Daarnaast kan je de temperatuur ook gewoon regelen via de app, ook als je niet thuis bent. 

De slimme thermostaat van Tado is compatibel met vrijwel alle types van CV-ketels en  werkt met smarthome platformen zoals Google Assistant, Alexa, Apple HomeKit en IFTTT. De slimme thermostaat van Tado kost normaliter 199 euro, maar je kan hem nu kopen voor 139 euro.

Tado-thermostaat met radiatorknoppen

Slimme thermostaat van Tado
© Tado

Schaf je een slimme thermostaat van Tado aan met extra radiatorknoppen, dan kan je ook kamer per kamer de temperatuur regelen. Zo stook je niet onnodig veel in kamers die niet veel gebruikt worden. Extra energiezuinig dus.

De slimme Tado-thermostaat met 2 radiatorknoppen zou je normaal gezien 324 euro kosten, maar is nu te verkrijgen voor 174 euro.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business