Deals

Meesporten tijdens het EK? Dit zijn de beste deals op sporthorloges

Sporthorloges deals
© Unsplash / Luke Chesser
Kan je conditie wel een boost gebruiken? Zoek dan net als ‘onze’ EK-toppers de buitenlucht op voor een workout. Met deze betaalbare sporthorloges kan je razendsnel je conditie opbouwen.

Het sportseizoen is aangebroken. Het is eindelijk heerlijk weer, al vallen er af en toe nog wat regenbuien. Kortom: het ideale moment om je conditie op te bouwen en je de rest van het jaar fit te voelen. Of je nu gaat hardlopen, fietsen, tennissen of zwemmen: sporthorloges helpen je bij het opbouwen van je conditie en maakt sporten ook veel leuker. Want zeg nou zelf: wie wil er nu geen schouderklopje krijgen na een zware workout?

Welk sporthorloge moet ik kopen?

De keuze van het juiste sporthorloge hangt af van jouw wensen. Voor de meeste mensen is een horloge van Apple of Samsung al voldoende. Maar het kan ook lonen om te kijken naar de mogelijkheden van sporthorloges van Garmin. Dit merk heeft modellen die specifiek zijn ontworpen voor bepaalde sporten. Bovendien zijn Garmin-horloges vaker compatibel met ANT+-accessoires. Wil je van deze accessoires gebruikmaken, dan moet je horloge dit wel ondersteunen.

Onze tip: koop niet zomaar de eerste smartwatch die je tegenkomt. Bekijk hieronder per merk de beste EK-deals op sporthorloges van Coolblue. Deze lijst is zeker niet uitputtend: er zijn nog veel meer deals te vinden. Neem dus ook zeker een kijkje op de EK-dealpagina van Coolblue.

De beste EK-deals op sporthorloges

Wil jij je deze zomer ook van je sportieve kant laten zien? Bekijk dan hieronder de beste EK-deals op sporthorloges. En vergeet niet: ook na het EK kun je blijven sporten met je nieuwe horloge.

Apple

Garmin

Google (Pixel)

Polar

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business