Download het gratis e-book Vision on 2022!

Wat mogen we verwachten van de technologiesector in het jaar 2022? In Vision on 2022 werpen we een blik vooruit op de technologieën van morgen.

We kunnen 2021 weer bijna uitzwaaien. De pakjes liggen onder de kerstboom en in sommige delen van ons land helpt de eerste sneeuwval ons in de gepaste stemming te komen voor de feestdagen. Wanneer we later terugkijken naar het jaar 2021, zal dat toch met gemengde gevoelens zijn. We begonnen het jaar met enig optimisme dat we ons zouden kunnen verlossen van de coronapandemie, maar dat bleek toch al vrij snel ijdele hoop te zijn. Het was een jaar waarin we als mensheid voortdurend op de proef gesteld zijn, maar tegelijkertijd hebben we onszelf weerbaar getoond tegen die grote uitdagingen.

Vision on 2022 draait niet om die terugblik, maar om het vooruitkijken. En dat doen we net als vorig jaar vanuit een nuchter realisme, maar toch ook (en vooral) vanuit een voorzichtig optimisme. Ons nuchter realisme vertelt ons dat de uitdagingen van vandaag niet als sneeuw voor de zon zullen verdwenen zijn wanneer we morgen opstaan. Maar onze optimistische ingesteldheid weet dat we daar morgen beter voor gewapend zullen zijn. De digitale transformatie van de maatschappij is definitief ingezet en de enige weg is vooruit. Nieuwe technologieën creëren nieuwe kansen die we als maatschappij moeten omarmen. Het is zaak om als bedrijf op het juiste moment mee op de trein te springen. Never waste a good crisis, zei ene Winston Churchill ooit.

Wat die nieuwe technologieën zijn waar we onze toekomst aan zullen verbinden, daarover laten we experten uit de Belgische IT-sector aan het woord. Voor Vision on 2022 gingen we dit jaar aan tafel zitten met Basware, Capgemini, KPMG, Amplexor en Lexmark, een straffe line-up waar menig festival jaloers op zou zijn. Het relaas van vijf boeiende gesprekken lees je in dit e-book. We wensen je veel leesplezier en een fijne eindejaarperiode toe. Tot in 2022!

Op zoek naar interessant leesvoer voor het nieuwe jaar? Download dan het gratis e-book Vision on 2022 via onderstaand downloadformulier:

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business