Deals

Prime Day 2023: de beste deals op televisies

Prime Day 2023 beste televisiedeals
© TechPulse/Amazon
Zoek je naar de beste televisiedeal van Prime Day 2023? In dit overzicht vind je tijdens het dealfestijn op 11 en 12 juli steeds de beste deals.

Tegelijk met Solden vindt dit jaar weer Amazon’s eigen koopjesfestijn plaats: Prime Day. Op 48 uur tijd kun je – op 11 en 12 juli – weer op zoek gaan naar de beste (elektronica)deals. Zoals gewoonlijk wijzigt Amazon steeds het dealaanbod: elke vijf minuten gaat er een nieuwe deal live. Was je op zoek naar de beste televisiedeal van tijdens Prime Day 2023? Dan ben je op de juiste plek.

Met dit overzicht helpen we je de beste televisiedeals van Prime Day te vinden. Je hoeft dus niet zelf alle deals door te zwoegen – dat lijkt soms haast een dagtaak te worden. Goed om te weten is dat de deals in dit overzicht enkel échte deals betreffen. Televisies met een paar euro korting gaan we voor het overzicht dus niet opsommen. Scheelt je ook weer wat tijd voor het scrollen.

Wat je van Prime Day 2023 mag verwachten op televisievlak? Amazon houdt de kaarten vooralsnog tegen de borst. Wel lopen veel televisies tegen het einde van hun modeljaar aan: meestal lanceren fabrikanten in september, tijdens IFA, hun nieuwste televisiereeksen. In aanloop naar het evenement zal je steeds vaker zien dat televisies met korting worden aangeboden.

Prime-abonnement vereist

Wil je genieten van het Prime Day-dealfestijn? Dan moet je wel eerst geabonneerd zijn op Prime. Zo’n abonnement is de eerste 30 dagen gratis en kost je daarna 2,99 euro per maand. Sluit je nu een Prime-abonnement af en zeg je deze op na Prime Day, dan hoef je daar dus niets voor te betalen. De Prime-abonnementen geven je naast de deals toegang tot gratis (snelle) verzending op Amazon, het Prime Video-abonnement en extra’s voor Amazon’s streamingplatform, Twitch.

Tips voor de beste deal

Je vindt niet zomaar de ‘beste deal’. Als je zelf op zoek gaat naar de beste deals tijdens Prime Day, let je best op de volgende aspecten van een televisie (en zijn prijs):

  • Wat was de adviesprijs van de televisie, en hoeveel goedkoper is hij nu;
  • Zijn er cashback-acties in plaats die de prijs verder omlaag drijven;
  • Hoeveel kost de televisie bij andere retailers (bol.com, Coolblue, Mediamarkt, etc.);
  • Hoe oud is het model: we raden af een televisie aan te schaffen die in 2021 of eerder is uitgebracht, deze wordt simpelweg minder lang ondersteund dan zijn tegenhangers.

Om een deal als goed te bestempelen moet er minimaal 10-15 procent van de adviesprijs afgaan. Tegelijk hangt dit ook van wanneer de televisie werd uitgebracht. LG’s C3-serie OLED’s zal je niet snel met 10+ procent korting zien weggaan, daar de nieuwe OLED-reeks pas in 2023 verscheen. Voor een model uit 2022 ligt dat wel anders.

Beste Prime Day-televisiedeals

Per televisiemerk vind je hieronder de beste deals. Zie je nog niet dé megadeal staan waar je op had gehoopt? Keer dan zeker later nog eens terug: we updaten dit dealoverzicht continue met de beste televisiedeals. Als je wel dé deal tegenkwam, handel dan snel. Zodra een televisie uit voorraad raakt, wijzigt de prijs meestal terug naar het originele niveau.


LG

LG’s C2-serie wordt de komende tijd stilaan vervangen door de C3-serie. We verwachten dan ook dat de C2-reeks mogelijks wordt afgeprijsd tijdens Prime Day 2023.

Prime Day 2023 deal
© TechPulse

Samsung

Van Samsung verwachten we vooral forse kortingen op de Neo QLED-serie. Die toestelreeks gaat regelmatig in de aanbieding, en dat is nu mogelijk weer het geval.

Prime Day 2023 deal
© TechPulse

Sony

Sony’s huidige KD-serie, met alle televisies tussen 32 en 75-inch, is alweer afkomstig uit 2022. We vermoeden dat de nieuwe televisies voor die reeks in september verschijnen, vlak na Prime Day dus.

Prime Day 2023 deal
© TechPulse

Philips

Ook Philips verschoont doorgaans zijn productgamma in september, met zowel niet LCD als OLED-televisies. Het dealaanbod zal dus behoorlijk breed zijn: we tonen zowel OLED als LCD-deals.

Prime Day 2023 deal
© TechPulse
  • Meer deals bekijken? Bezoek dan zeker een van onze andere Prime Day 2023-dealoverzichten. Keer zeker nog eens terug voor de nieuwste deals van Amazons koopjesfestijn.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business