Coolblue pakt uit met Philips Hue-deals voor het EK

Philips Hue integratie
© Signify
Kan je woonkamer wel wat meer kleur gebruiken voor het EK? Goed nieuws: bij Coolblue kan je allerlei Philips Hue-producten nu met korting aanschaffen.

Slimme én kleurrijke Hue-verlichting brengt je woonkamer volledig in de sfeer van het EK. Met de verlichting geef je je woonkamer in een handomdraai een Rode Duivels-make-over. Valt het team onverhoopt af, dan pas je net zo gemakkelijk de kleuren aan voor je nieuwe EK-favoriet.

Uiteraard hoef je de Hue-verlichting niet alleen voor het EK te gebruiken. Ook daarbuiten zijn er tal van omstandigheden waarin slimme verlichting goed van pas komt. Zo helpt het je om energie te besparen, en kan je het in- en uitschakelen van verlichting automatiseren. Zo ga je zorgeloos op vakantie.

Aan die slimme functies kleeft wel een nadeel: Philips Hue-lampen zijn relatief prijzig. De Hue-starterkit alleen kost normaal gesproken al 154 euro. Tijdens het EK heeft Coolblue allerlei bundels in de aanbieding die het een stuk aantrekkelijker maken om je huis te ‘verslimmen’. Zo kost het startpakket nu slechts 99 euro, en voor drie White and Color-lampen (E27) betaal je tijdelijk geen 164 maar 144 euro.

Philips Hue-deals voor het EK

Hieronder zetten we de beste Hue-deals van Coolblue voor je op een rijtje. Zoals gezegd zijn het allemaal bundels. Losse Hue-lampen zijn (helaas) niet in de aanbieding. Sla je slag, want de voorraad van de Hue-verlichting lijkt er snel doorheen te vliegen.

Hue White en Color (kleuren)

White Ambience (wit)

Starterpack + meer

Meer EK-deals

Coolblue heeft nog veel meer EK-deals klaarstaan. Kijk zeker eens in ons EK-overzicht van Coolblue, of het overzicht van de beste zomerdeals op Sonos-speakers.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business