Download ICT Jaarboek 2020 deel 1 gratis!

Het eerste deel van ons ICT Jaarboek 2020 kan je vanaf nu gratis downloaden!

Het zijn bijzondere tijden. Het coronavirus houdt onze maatschappij al enkele maanden in een stevige omknelling, en bij veel bedrijven heerst er grote onzekerheid omtrent de toekomst. Omwille van die luikende crisis hebben we het voor ons jaarlijks ICT Jaarboek vanop een andere boeg gegooid.

In dit e-book lees je de resultaten van het eerste gedeelte van een eigen grootschalige marktstudie. Daarin gaan we na welke hardware-, software-, diensten- en telecomleveranciers het meest courant aanwezig zijn binnen Belgische ondernemingen, zowel kmo’s als grote bedrijven. Op deze manier schetsen we een beeld van de marktverhoudingen voor alle verschillende techsectoren. We bevragen daarnaast ook hoe tevreden bedrijven zijn met de technologieën die ze gebruiken. De cijfers van het onderzoek en de nodige duiding daarbij worden nog aangevuld met enkele interessante interviews.

Het volledige ICT Jaarboek 2020, met daarin ook deel twee van het marktonderzoek, verschijnt in september in de printuitgave.

Geïnteresseerd in de resultaten? Download het ICT Jaarboek dan gratis via onderstaand formulier:

Voornaam*
Achternaam*
Jobtitel*
Bedrijf*
E-mail*
Door het downloaden van deze white paper gaat u akkoord met onze privacy-, cookie- en algemene voorwaarden. Uw gegevens worden opgenomen in onze database en kunnen gedeeld worden met de samenstellers van deze downloads. We maken er u op attent dat u door deze samenstellers kan worden benaderd. U kan uw gegevens hier centraal bekijken, beheren, uitschrijven of aanpassen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business