Digital Transformation Day 2022: bouw mee aan de digitale toekomst

Digital Transformation Day is weer in aantocht. Word partner van Digital Transformation Day 2022 en bouw mee aan de wereld van morgen.

Digitale transformatie zit in een stroomversnelling. Trends volgen elkaar op, wat actueel is verandert met de dag. Meer dan ooit hebben technologische innovaties een weerslag op de werking van bedrijven, organisaties en zelfs overheden. De digitalisering gaat veel verder dan het implementeren van nieuwe technologieën: ze raakt alle geledingen van je organisatie. Tijdens Digital Transformation Day geven we een praktische invulling aan de digitale transformatie.

Herbeleef hier de editie van 2021

Dit jaar keert Digital Transformation Day net als de voorbije twee edities terug in virtuele vorm. Op 26 en 27 oktober zal je tijdens twee goedgevulde ochtendprogramma’s in aanraking komen met de vele aspecten waarmee nieuwe technologieën écht het verschil kunnen maken in je bedrijf. Experts in verschillende vakgebieden zullen je bijpraten over de digitale ontwikkelingen die écht relevant zijn.

Praktische informatie

  • Wat? Digital Transformation Day 2022 (zesde editie)
  • Wanneer? 26 en 27 oktober (ochtendprogramma)
  • Locatie? Volledig online
  • Aantal deelnemers: 500+
  • Doelgroep: C-Level, Management, IT & Digital Transformation Specialist
  • Website: https://www.digitaltransformationday.be/

Wordt partner van Digital Transformation Day 2022

Ben jij helemaal mee met de laatste digitale trends en wil je graag je kennis delen met de wereld? Voor Digital Transformation Day 2022 zijn we nog volop op zoek naar partners. Als partner geef je een presentatie van ongeveer 30 minuten, die op voorhand zal worden opgenomen in een professionele filmstudio. Tijdens het evenement krijgen bezoekers de kans om vragen te stellen tijdens je presentatie en heb je de mogelijkheid om 1 op 1 meetings in te plannen om samen een gezellige digitale koffie te drinken. Zo biedt Digital Transformation Day een unieke kans om je doelgroep te bereiken en interessante contacten te leggen.

Heb je interesse om deel te nemen aan Digital Transformation Day 2022? Via deze webpagina vind je meer informatie over de voordelen die we aan partners bieden. Neem contact op met ons via sales@bluepixlmedia.com.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business