event

7 Redenen waarom je Digital Transformation Day niet mag missen

Digital Transformation Day
Heb jij je al ingeschreven voor Digital Transformation Day 2022? We geven je 7 redenen waarom je dat zo snel mogelijk moet doen.

Digital Transformation Day gaat binnenkort weer van start. Op 26 en 27 oktober leer je in 2 ochtenden alles over digitale transformatie. Verschillende experts en inspirerende sprekers zullen het virtuele podium betreden om jouw bedrijf te verwelkomen in de toekomst.

7 Redenen om deel te nemen

Heb jij je nog niet ingeschreven voor Digital Transformation Day? We hopen je met deze 7 redenen te kunnen overtuigen:

  1. Digitale Transformatie is belangrijk
  2. Tastbaar en implementeerbaar
  3. Experts binnen de verschillende facetten
  4. Netwerksessies
  5. Virtueel event
  6. Mogelijkheid om vragen te stellen
  7. Volledig gratis

1. Digitale transformatie is belangrijk

In welke sector of bedrijfstak je ook actief bent: digitale transformatie is belangrijk voor jouw organisatie. Of het nu gaat om processen versnellen, de mindset van je werknemers veranderen of nieuwe technologieën implementeren: tijdens #DTD22 leer je er alles over.

2. Tastbaar en implementeerbaar

We kijken niet alleen naar de abstracte theorie, maar zoomen met concrete cases ook in op de praktijk. Je krijg een 360°-view die vooral tastbaar en implementeerbaar is in jouw organisatie.

3. Experts

We hebben de sprekers nauwkeurig uitgekozen. Daarmee hebben we enkele experts en toppers binnen de verschillende facetten van digitale transformatie gevonden die met plezier hun expertise willen delen.

4. Netwerksessies

Tijdens het event zijn er in de namiddag verschillende netwerksessies. Zo kan je in contact komen met verschillende gelijkgestemden waarmee je interessante ideeën kan uitwisselen.

5. Virtueel event

Het event is volledig virtueel. je hebt dus geen last van files en bespaart zo veel tijd. Je kan #DTD22 vanuit kantoor, thuis of waar ook ter wereld gewoon volgen.

6. Mogelijkheid om vragen te stellen

Tijdens het event heb je de mogelijkheid om via de livechat vragen te stellen aan de sprekers. Na het event kan je de presentatie bovendien in je eigen tempo nog herbekijken.

7. Gratis

Digital Transformation Day is volledig gratis. Er is dus geen enkele reden waarom je je niet zou inschrijven.

businessdigital transformation daytrending

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals