Cisco introduceert programma voor Linksys-partners

Cisco lanceert het Linksys Partner Rewards channel-programma in België. Het programma is ontworpen om partners kennis bij te brengen en tegelijk te belonen voor de verkoop van Linksys-producten.


De komst van tablets, smart-tv"s en gameconsoles verhoogt de vraag naar draadloze thuisrouters. Samen met zijn partners wil Cisco de consument voorlichten over het belang van een krachtige router als basis voor de beste multimedia-ervaring.

E-learning
Het Linksys Partner Rewards-programma bestaat uit drie niveaus. Iedere partner die zich inschrijft, start met één ster en kan de rating via e-learning en behaalde omzetdoelstellingen verhogen tot drie sterren. Cisco biedt ieder kwartaal nieuwe e-learningmodules aan. Partners met twee of drie sterren moeten per kwartaal ten minste één module voltooien om hun niveau te behouden.

Op termijn zal Cisco ook sessies plannen met instructeurs via WebEx. Daarnaast wil Cisco partners ook in staat stellen om point of sales-materiaal op maat te maken en te bestellen via een online applicatie. Het Linksys Partner Rewards-programma is beschikbaar voor retailers, resellers en andere Linksys-kanaalpartners. Inschrijven kan via www.linksyspartnerrewards.com.


 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business