LEES DIT, Livestream

OnePlus 8T: volg de lancering live!

Mis niets van de officiële aankondiging van de OnePlus 8T!

Vandaag stelt OnePlus haar nieuwste vlaggenschipmodel de OnePlus 8T voor via het digitale evenement ‘Ultra Stops at Nothing’. Het is inmiddels al de derde grote lancering van OnePlus dit jaar, na eerder de OnePlus 8 en de OnePlus Nord. Ook de OnePlus 8T belooft weer al het beste waar OnePlus voor staat. Productlanceringen van OnePlus zijn zelden saai om te volgen, en ook deze keer heeft de Chinese smartphonefabrikant iets speciaals in petto.

Unieke ervaring

Om iedereen er echt bij te betrekken, heeft OnePlus een interactieve 360-gradenwereld voor de community gecreëerd. Je kunt dus niet alleen naar de keynote kijken, maar ook een unieke pop-upervaring beleven. In deze OnePlus World vind je een virtueel auditorium waar bezoekers een virtuele ruimte op het platform kunnen creëren en daar vrienden kunnen uitnodigen voor een privé kijkfeestje waar ze met elkaar kunnen praten of chatten terwijl ze naar de livestream kijken. 

Na de lancering kunnen gebruikers de Ultra Store bezoeken: een unieke 3D-winkel in de OnePlus World waar je de gloednieuwe OnePlus 8T virtueel kunt uitpakken en de pop-upbundel kunt kopen (ook verkrijgbaar op OnePlus.com).

 De lancering van de OnePlus 8T wordt online gestreamd op de website van OnePlus en via het officiële YouTube-kanaal. Je kan de lancering ook gewoon bijwonen via onderstaande link:

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business