LEES DIT

TechPulse Business Jaarboek 2021-2022 vanaf nu te koop via onze webshop

techpulse business jaarboek
Smaakmakende en gedetailleerde informatie over de Belgische ICT-markt. Het nieuwe TechPulse Business Jaarboek is nu te koop voor 14,99 euro.

Het zijn spannende, maar ook onzekere tijden. De coronapandemie, de klimaatopwarming, economische onzekerheid,… Het zijn slechts enkele van de crisissen die we het hoofd moeten bieden. Het TechPulse Business Jaarboek draait dit jaar meer dan ooit rond het zoeken naar antwoorden.

Aan de hand van zes actuele technologische thema’s – Social, Mobile, Digital Transformation, Privacy & Security, E-commerce en Finance – bespreken we alle mooie en minder mooie aspecten van digitalisering zonder daarbij een blad voor de mond te nemen. Naar jaarlijkse gewoonte brengen we via een grootschalig marktonderzoek de evolutie van de Belgische IT-sector in beeld. Tel dat allemaal op en je komt uit op een stevig naslagwerk dat we je met trots voorschotelen.

Wat mag je verwachten van het TechPulse Business Jaarboek 2021-2022?

  • Smaakmakende en gedetailleerde informatie over de Belgische ICT-markt
  • Resultaten van een grootschalig onderzoek naar marktverhoudingen en trends
  • Diepgaande analyse en ongezouten opinie over de actualiteit
  • Interviews met managers van toonaangevende Belgische ICT-bedrijven

Bestel het TechPulse Business Jaarboek 2021-2022 nu via onze webshop en ontvang een digitale én een printversie voor slechts 14,99 euro!

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business