Nieuws

Lanceringsdatum OnePlus Nord CE 3 Lite is bekend

OnePlus Nord CE 3 Lite
OnePlus maakt vandaag bekend de Nord CE 3 Lite op 4 april te onthullen. Het toestel lijkt qua ontwerp op de recent onthulde Ace 2V.

Nadat begin dit jaar de eerste beelden van de vermeende Nord CE 3 opdoken, heeft OnePlus ditmaal bekendgemaakt het Nord CE-toestel op 4 april te onthullen. Via de lanceringspagina wordt meteen ook het ontwerp van de telefoon onthuld, dat gelijkaardig is aan de OnePlus Ace 2V die eerder dit jaar in China werd uitgebracht.

OnePlus deelt eerste beelden

Op de beelden die het merk heeft gedeeld zien we zowel de voor- als achterzijde. Daaruit valt op te maken dat het toestel in elk geval verkrijgbaar zal zijn in een opvallende groene kleurvariant die het merk ‘Pastel Lime’ noemt. Het lijk erop dat de achterzijde is opgetrokken uit plastic, terwijl het frame juist een metaallook draagt. Of het frame ook daadwerkelijk van metaal gemaakt is, is niet bekend. Het frame van zijn voorganger werd vervaardigd uit plastic.

Gelekte specificaties

Aan de achterzijde van de telefoon vind je in elk geval een drietal camerasensoren. Voor de primaire camera zou OnePlus een 108 MP-sensor gebruiken, bleek uit eerdere geruchten. De cameramodules achterop bieden ook plek voor een 2 MP-macro- en een 2 MP-dieptesensor. Aan de voorzijde van de Nord CE 3 Lite vinden we nog een selfiecamera, die mogelijk 16 MP sterk is.

Vooraan vinden we uiteraard ook het scherm, dat volgens 91Mobiles 6,7-inch groot is, een Full HD-resolutie en een 120 Hz beeldverversing krijgt. Op het vlak van aandrijving stelde die website eerder dat OnePlus heeft gekozen voor de Snapdragon 695. Intussen doen ook geruchten de ronde dat het merk juist voor de nieuwe premium Snapdragon 7 Gen 2-chipset heeft gekozen. Tegelijk vragen we ons af of die chipset juist niet toebehoort aan de premium Nord 3.

OnePlus Nord Buds 2

Op de teasersite van de Nord CE 3 Lite zien we ook meteen de eerste beelden van de Nord Buds 2. Vorig jaar onthulde OnePlus nog de eerste Nord Buds aan 49,99 euro. Of het dat prijspunt ook dit jaar kan evenaren, is niet bekend. Eerder schreven we al over de Buds Ace, de vermeende Chinese versie van de Nord Buds 2.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business