Black Friday

Black Friday 2022: top 5 van de redactie

Black Friday 2022 is volop aan de gang en wij kozen met de redactie al 5 leuke deals.

Wat betreft het verzamelen van de beste deals voor Black Friday 2022 zit onze taak er bijna op! We hebben ons uiterste best gedaan om de afgelopen dagen een gebalanceerde selectie te maken uit alle technologiepromoties en hopen dat er voor ieder wat wils tussen zat. Als je er ook nu nog niet uit zou raken, dan hebben we hier nog onze eigen top 5 Black Friday Deals voor jullie klaarstaan.

Op nummer één staat in feite onze eigen webshop waar je heel het weekend van 30% korting kan genieten op allerlei magazines – hoe kan het ook anders – maar die gaan we niet opnemen in onderstaande top 5 om het wat interessanter voor jullie te maken. De producten staan telkens opgelijst onder de afbeelding. Door op de knoppen te duwen, kan je het product bestellen bij de webwinkel.

1. Bose QuietComfort 45 Zwart Special Edition met Softcase

Op de redactie houden we van goed geluid, stevige koptelefoons en goede koopjes. Daarom komt de Bose QuietComfort 45 Zwart Special Edition met Softcase als een van de meest aantrekkelijke deals uit de bus. Op de website van Bose kosten ze normaal 349,95 euro. Bij CoolBlue is hij tijdens Black Friday te koop voor slechts 199 euro, inclusief een case.

2. Sonos One SL Duo Pack

Goede geluidskwaliteit kan duur zijn. Black Friday is dus hét moment om nieuwe speakers of een soundbar aan te schaffen. Op de redactie zouden we hetzelfde doen. Daarom komt het Sonos One SL Duo Pack, dat met 22% korting bij Coolblue te krijgen is, op de tweede plek in onze favorieten.

3. Meta Quest 2 (met Resident Evil)

We zouden allemaal graag op reis willen. Alleen kan je niet altijd zomaar op het vliegtuig stappen. Met de Meta Quest 2 hoeft dat niet: je stapt zo eender welke virtuele wereld binnen. Met deze bundel kan je zelfs onmiddelijk op reis naar zombieland, mocht je dat willen.

4. LG 38WP85C-W 38″ UWQHD+

Ook met deze LG 38WP85C-W 38″ UWQHD+-monitor kan je eigenlijk elk moment een vliegtuig instappen. Of toch je eigen cockpit in Microsoft Flight Simulator. Deze ultrawide monitor geeft je dan ook heel wat ruimte op je beeldscherm, wat ideaal is om te werken, maar ook voor ontspanning.

5. Bose Solo Soundbar Series II

Ondertussen vallen we misschien in herhaling: op de redactie houden we echt van goed geluid (en ook van films en series). Een soundbar is de ideale manier om je kijkervaring naar het volgende level te brengen. Daarnaast ziet het er niet verkeerd uit om een soundbar onder de televisie – of onder je nieuwe ultrawide monitor – te hebben staan.

Extra: Motorola Moto G72 128GB

Als klein extraatje vonden we nog een eenhoorn tussen alle koopjes: een smartphone met een headphone jack. Het toestel werd in 2022 gereleased, dus het is nog lang niet aan het eind van z’n leven toe. Mensen die blijven vasthouden aan hun bedrade oortjes: of we het nu willen toegeven of niet, veel telefoons zoals deze zullen er niet meer voorbij komen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business