Black Friday 2022 is volop aan de gang en wij kozen met de redactie al 5 leuke deals.

Advertentie

Wat betreft het verzamelen van de beste deals voor Black Friday 2022 zit onze taak er bijna op! We hebben ons uiterste best gedaan om de afgelopen dagen een gebalanceerde selectie te maken uit alle technologiepromoties en hopen dat er voor ieder wat wils tussen zat. Als je er ook nu nog niet uit zou raken, dan hebben we hier nog onze eigen top 5 Black Friday Deals voor jullie klaarstaan.

Op nummer één staat in feite onze eigen webshop waar je heel het weekend van 30% korting kan genieten op allerlei magazines – hoe kan het ook anders – maar die gaan we die gaan we niet opnemen in onderstaande top 5 om het wat interessanter voor jullie te maken. Om naar de bijbehorende productpagina te gaan, klik je hieronder tot slot op de afbeelding van het product waarin jij interesse hebt!

Dit zijn de favorieten van de redactie

1. Sony WH-1000XM3 draadloze bluetooth koptelefoon – 169 euro i.p.v. 379 euro

De voorbije drie jaar was de Sony WH-1000XM3 steeds een van de beste deals tijdens Black Friday. Elk jaar zakt deze topper echter lager in prijs. Ondertussen is de hij ook opgevolgd door de Sony WH-1000XM4, maar het verschil is beperkt terwijl het prijsverschil dat niet is. Een aanrader!

Een koptelefoon met noise cancellation is essentieel voor elke thuiswerker.

2. Razer BlackWidow V3 mechanisch toetsenbord

3. JBL Tune 750 BTNC – draadloze bluetooth koptelefoon met noise cancelling, in zwart

4. Apple Watch Series 3

Dankzij de Lenovo Smart Clock moet je nooit meer onnodig uit je bed.

5. Fitbit Charge 4 – 89,98 euro i.p.v. 149 euro

Met een Fitbit Charge 4 wordt sporten een plezier!